COMENCEM BE EL DIA !

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Avui al sortir de casa a portar els quissos a fer el pipí, ja n' han fet enrabiat. La Kira la gosseta ha donat un ensurt de mort a un gatet que prenia tranquilament el sol. Els seus lladrucs es deuen haver sentit al poble. El pobre mixet no li ha quedat més remei que pujar a un roure i allà el veig encara. Amb les corredisses el gat ha tirat per terra un ciclamem , que ahir vaig plantar a un test i el vaig colocar al cim d' un tros d' arbre , més ben dit un tió gros que s' aguantava verticalment i jo pensava que arribaria a Nadal, per el menys, doncs no! s' ha trencat el test i tinc de buscar un altre, el posaré de plàstic , ja veig com les gasten els meus animals de companyia.
Els altres animals que sovintejant a casa, les guineus s' han portat prou bé. S' han menjat el sopar i han marxat.
Ara els senglars un desastre, havia plantat unes quantes plantes de blat de moro per decoració i es veu eren prou madures perquè no n'hi han deixat cap ni una espiga, tot trinxat. Jo que mengin les aglans molt d' acord ,encara que al anar a estendre la roba senti ferum de porc i tingui d' anar esquivant a vegades cagarades seves, penso que són adob per la gespa.
I últimament també els teixons fan de les seves, als llocs humits del jardí fan forats rodons i trencant flors i testos per terra.
Els únics que em donen alegria són els cabirols , els veig menjar fals als camps de devant de casa i els seus salts alegren la vista.
Menys mal que de rates i ratolins cap ni un, amb els gats que tinc encara deuen córrer.
I passat a una reineta que vaig haver de pescar a la piscina i que no deixava dormir als meus fills amb els seus cants, res important.
Algun dia em tindre de possar seriosa, crec que tots em prenen el pèl.
Apali! Vaig a plantar de nou el ciclamem !
La reineta l´he vist nedant dins l´aigua dels gossos, un carreto sense rodes.

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 15-10-2017 | Valoració: 10

    Tot dia pot ser bon dia

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

324030 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.