Casa de muntanya (I)

Un relat de: Sol_ixent
Els anomenaré G i M. De fet, no recordo el nom complet de cap dels dos però tant li fa, el que vaig viure amb ells mai ho oblidaré i avui us ho vull explicar.

Vaig conèixer el primer uns mesos abans entre màquines de fitness i peses, ell professor i jo alumna. Després de diverses converses que no anaven més enllà de la formalitat va convidar-me a fer una copa un divendres després de la classe d’«spinning». Em va explicar que feia pocs mesos que ho havia deixat amb la seva parella i que ara el que necessitava era gaudir de la seva llibertat.

Al cap d’una estona d’intercanviar diverses informacions més aviat banals em va etzibar:
―Has fet mai un trio?

Amb el gintònic ja al cap i començant a acariciar la meva cama amb la seva vaig contestar que no però que mai se sap, que cal experimentar i estar obert a noves experiències.

―Doncs si t’hi animes, tinc un amic que estaria interessat a acompanyar-nos, és professor de «Body Pump» en un centre de La Segrera i «és un màquina» ―em va dir, molt seriós.

No vaig poder evitar la rialla i després vaig acceptar l’oferta, perquè què carai, potser mai se’m tornaria a presentar una oportunitat així. Diuen que soc mona i tinc un «bon tipet», mai m’han faltat les oportunitats, però també és cert que alguns dels millors trens s’escapen per no pujar-hi quan passen.

En acabar-nos la beguda ens vam acomiadar amb una abraçada i dos petons ben sonors, sense oblidar l’intercanvi de mòbils.

No va tardar ni 6 hores a enviar-me el WhatsApp amb la proposta per dues setmanes després: »Save the date. Cap de setmana del 12 al 13 de maig. Aviat et donaré més informació. Cuida’t.» I l’emoticona d’un cor.

Al cap de 2 dies vaig rebre un altre missatge amb la localització del lloc i una sèrie d’indicacions: »Ens trobarem els tres allà directament, cadascú hi anirà i marxarà sol. L’única manera d’accedir-hi és en cotxe. Porta roba interior negra, un vestit fosc i sabates de taló d’agulla. Nosaltres anirem vestits també íntegrament de negre».

Durant la setmana no vaig poder anar al gimnàs, era època de tancament de comptes a l’empresa i l’únic que vaig fer va ser anar de la feina a casa i de casa a la feina en horaris intempestius, amb el temps just per descansar i aixecar-me aviat l’endemà. Així que no vaig coincidir amb el G fins al dia de la cita.

El 12 de maig a les 19.30 ja ho tenia tot llest: maquillatge i pentinat discrets però elegants, vestit fosc cenyit fins a mitja cama, talons agafats en préstec de la mare i la roba interior que tenia reservada per les grans ocasions. A la motxilla: vambes, texans, la meva dessuadora preferida, calcetes i sostens de recanvi, lubricant i preservatius.

Cap a les 19.45 sortia amb el cotxe del pàrquing i em disposava a agafar la via més ràpida segons el GPS per deixar la ciutat. En total m’havia calculat 45 minuts, i ho va encertar.

Vaig trobar fàcilment l’entrada des de la carretera al caminet que em duria a la casa. És curiós, però era molt similar a com me l’havia imaginada: més aviat petitona, de fusta, amb una gran porxada i una xemeneia enorme.

Vaig trucar al timbre i em va obrir el G. Em va mirar de dalt a baix assentint i dient:
―Molt bé, bona alumna, has complert amb el tracte! ―i em va plantar un morreig mentre em premia amb força la cintura.

Després em va fer passar, l’M estava assegut al sofà prenent una copa. En veure’m es va aixecar ràpidament i va venir a donar-me la benvinguda:
―Carai, ets molt més espectacular en persona, el meu amic té bon gust!
Jo vaig somriure, li vaig donar la mà i tan sols vaig poder dir:
―Encantada, M, tenia ganes de coneixe’t.
El cert és que ELL SÍ QUE ERA ESPECTACULAR. Devia rondar l’1.90, bronzejat, mitja melena, braços perfectament esculpits i somriure encisador.

El G em va portar una copa de vi rosat i em vaig asseure entre tots dos al sofà. A sobre la taula hi havia caixes amb pizzes que devien haver acabat de portar de diferents gustos que vam devorar ràpidament. Era evident que portàvem molta gana! ;)

Un cop tips, en silenci, l’M va començar a resseguir-me amb la punta del seu dit índex la cuixa amb la qual tenia contacte, i anava pujant lentament. El G va començar a fer-me petons al coll i a acariciar-me amb molta destresa les sines.

Em vaig acabar ràpidament el culet de vi que quedava a la copa i vam anar cap a l’habitació més gran. L’M i jo cara a cara i el G al darrera agafant-me de la cintura i grapejant-me els malucs. Ens vam començar a despullar, l’M a mi i jo a ell. Sentia el G traient-se la roba al darrere.

Comentaris

  • Ara ho entenc[Ofensiu]
    Fidel Català | 23-09-2021

    Perquè t'has molestat abans en el fòum.
    Mira, m'explicaré. El teu autocomentari no és el típic que jo criticava. El teu està argumentat, i expliques a tothom detalls del perquè del teu relat, de la trilogia en concret, i aquests autocomentaris jo sí que els trobo, si no necessaris, més enriquidors, i en alguns punts, necessaris, són com una extensió o un epíleg del relat,escrit per l'autor. Aquests auocomentaris mai no els criticaré, ni crec que ho hagi fet, fora que sigui que l'autor es dona un excés d'autobombo titllant-se de bo i requetebo. Coses que també passen.

    Crec que m'he fet entendre, oi?
    No t'enfadis, no calia.

    I sobre els tres relats, dir-te que m'havia xocat la teva visió i desenvolupament de la història, però amb aquesta explicació teva, en aquest epíleg, entenc millor la visió, i reconec el relat eròtic com una bona mostra, i crec també que fer-ho en tres parts ha estat tot un encert.

    Bon dia solet!

  • Un notable relat. Està bastant bé. M'agrada.[Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 02-09-2021 | Valoració: 9

    És un relat que val la pena.

    No és exactament (remarco "exactament") com l'hauria escrit jo, però sé i sabia que el meu únic estil NO és ni ha estat mai l'únic bo que pot existir.

    Quines aventures les de la noia trempada, per dir-ho així...

    Jo en el seu cas crec que no hauria fet un trio ni per tres mil euros... i no perquè menysprei la xifra, però és que jo en el meu cas sóc molt moderat.

    Ja ens llegirem per aquests móns de relats.

    I et convido a llegir lo meu, que hi ha coses pitjors.

    A reveure!!

  • Moltes gràcies! [Ofensiu]
    Sol_ixent | 23-08-2021

    Us volia agrair a totes i a tots les lectures i comentaris d’aquestes tres parts de "Casa de muntanya”. Tal com bé heu vist i m’heu posat en alguna de les parts, el que pretenia és explicar una història eròtica, en aquest cas a tres bandes, de manera natural i desinhibida, tal com els personatges la van viure i tal com jo l’entenc. Sempre he viscut l’amor i les relacions íntimes de manera natural i lliure, i així m’agrada explicar-ho als meus relats.

    El fet que una noia sigui la protagonista i la que “porta la batuta” és simplement casual, simplement perquè jo soc una dona i he explicat un fet que no he viscut i m’agradaria viure, de la manera com m’agradaria que passés i amb qui m’agradaria que passés. Per això escrivim, molts cops, per viure vides que ens són del tot alienes.

    Bon estiu, i ens continuem llegint per aquí! :)

  • Les cançons[Ofensiu]
    Sol_ixent | 20-08-2021

    Per si us ve de gust buscar i escoltar les cançons a les quals faig referència al segon i al tercer relat, són:

    Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime,...Moi Non Plus
    Jane Birkin - Jane B.

    *Pertanyen al disc: Jane Birkin & Serge Gainsbourg.

  • Hola bona vesprada Sol_ixent [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 02-08-2021


    En el relat de "LA PISCINA", me'l valores amb un 10 i em dius "Moltes gràcies", pel teu comentari al meu darrer relat. T'anuncio que és la primera part, en vindran més!
    Em sembla molt bé, però en realitat no m'has comentat el meu relat. No sé com! A la millor és que se t'ha passat. Bé, ja em diràs sobre aquest relat. Gràcies.
    Salutacions

  • Nova experiència[Ofensiu]
    Prou bé | 31-07-2021

    Història de mentalitat oberta i ganes d'aventura. M'ha agradat molt . Tot s'insinua i tot cal imaginar-s'ho. Bon clímax i bon relat. T'aniré llegint! Amb total cordialitat

  • Eròtica molt fina...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 29-07-2021 | Valoració: 10


    Un relat molt intrigant des del principi fins arribar al final, on la qüestió va finalitzar amb una elegant i a la vegada fina eròtica, on l'M i el G et van deleitar amb tu.
    Molt ben descrites les accions. M'ha agradat llegir-te moltsíssim. No et coneixia...
    Enhorabona, Sol_ixen.

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

141 Relats

441 Comentaris

130017 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)