Cartes de la tauleta de nit I

Un relat de: Bea Virgós Ros

Ahir ens vam trobar, un instant, una mirada ràpida i dos petons. Un per galta. Un somriure, un "com estàs?" i un "adéu" atemporal, sostingut en el temps indefinidament.

Vaig continuar caminant amb el tacte dels teus llavis sobre la meva pell i sentint la teva mà ferma sobre les meves espatlles com abans, tantes altres vegades, l'havies tingut en tots els seus estats i en tots els teus estímuls de protecció i afecte desenfrenat. I en totes aquelles nits nostres quan els cordills de la meva roba queien braços avall moguts pel teu instint; l'instint de les teves mans quan feien i desfeien els llaços de la meva pell... porus a porus, racó rere racó.

I ara, quan tot s'ha acabat... ja no sé com moure els meus llavis per dirigir-me cap a tu. No sóc jo, són ells els que desitgen besar els teus, són ells els que em demanen que m'apropi i em situï on la teva respiració es torna carícia, on el teu sabor i el meu formen un de sol. Just sobre els teus llavis, aquells que són capaços d'insultar i colpejar, els mateixos que han après a pronunciar el plaer i el dolor sota la teva veu.

Una carícia, únicament un gest, una mirada retinguda entre tu, lluny, i jo, poden avivar el record, l'impuls... El bes.

I ara, quan tot s'ha acabat, ¿com guardo aquests petons que neixen dels racons més recòndits de la meva persona? Digues, ¿com puc besar les teves galtes sense filtrar-se els meus petons al tacte dels teus?

Allò prohibit, impossible, entre tu i jo, sempre fou temptador. Esquivar les mirades, retenir les nostres, besar-nos d'amagat.... Amar-nos com a nuvis, i amar-te, com a amant.

Comentaris

  • Encantada amb ..[Ofensiu]
    Perestroika | 27-08-2005 | Valoració: 10

    ... la primera carta ja estic desitjant llegir-ne de noves!

    M'ha agradat moltíssim!

    Molt bona aquesta frase:

    "..són ells els que em demanen que m'apropi i em situï on la teva respiració es torna carícia..."

    Segueixo llegint, eh!

    Salut!

  • prohibit però present dins nostre....[Ofensiu]
    mapi87 | 27-08-2005

    Doncs numés felicitar-te x aquest do, que no se li pot dir d'altre manera que tens per expressar el que sents, i que tant tú com jo sabem perfectament cap a qui i el què sents...... és molt bonic sentir-ho ni que moltes vegades hi hagi coses prohibides, el que sentim ho tindrem dins i això no ens ho podrà pendre res ni dingú....

    tatimu bea!

  • Exquisida carta[Ofensiu]
    brideshead | 26-08-2005

    Parles d'aquest tema tan infinit, tan immens com és el desamor, l'allunyament, i el record d'aquell amor que un dia va ser i que ja s'ha acabat. Un tema força recorrent però que tu has tractat amb molta finor, amb molta elegància, es nota que saps jugar delicadament amb les paraules. Cada una al seu lloc, per composar frases amoroses, i també desamoroses, plenes de passió.

    M'agrada aquest final: "amar-nos com a nuvis, amar-te com a amant"

    Molt bé, Bea. Pel títol, veig que seguirà l'entrega de cartes, aniré llegint.

    Sigues molt benvinguda a Relats. Ja veuràs que hi ha gent estupenda en aquest web. Pel comentari al teu altre poema, crec que seguiràs publicant, oi? Doncs jo t'animo molt i molt a fer-ho. Crec que tens una manera d'escriure molt polida, molt acurada, molt atractiva. Segur que ens regalaràs bons relats!

    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Bea Virgós Ros

Bea Virgós Ros

5 Relats

11 Comentaris

6104 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
La perfecció és quelcom massa abstracte com per a ser assolit, massa llunyà de la mà de tothom que, no obstant, s'aconsegueix palpar tímidament amb l'experiència, la lectura i el viatge. Sé que em queda molt per aprendre, per llegir, per veure... els meus divuit anys han estat formats per coses regalades... la vida és quelcom més que ara comença. Ara.

Gràcies per haver-me llegit... és el vostre torn, l'hora de criticar, suggerir...