Capità, cortina, mandarina

Un relat de: Richy_llibres
Avui seré el capità d'una nau industrial. M'agrada dir que seré el capità i no el cap, ja que queda més interessant. És per això que he matinat.

Són les sis del matí i soc al quarto de bany, dins la dutxa.

L'aigua està molt freda, però això no és cap problema. Em fixo en la cortina de la dutxa i veig que està tacada de sang. La taca, té forma de mà. Em miro la mà, hi ha una ferida. No recordo com m'he tallat, però ara de cop i volta em fa mal. En sortir de la dutxa m'embeno la mà com puc i començo a anar cap a la nau industrial.

Arribo molt puntual, així que he decidit mirar tots els racons de la fàbrica. La part més interessant és la de l'etiquetatge. El producte estrella és el suc de mandarina.

Abaixo el cap un moment, i veig tot un camí de sang, però no és d'ara. Ja que el meu embenatge encara és blanc.

En veure la trituradora de mandarines, he tingut un flashback: avui no és el meu primer dia de feina com a capità, va ser ahir, i ho tenia ben oblidat. Ahir, sense voler, em vaig fer un tall a la mà.

Em llepo la ferida, i no és sang, és suc de mandarina.
Em fixo millor, i la sang de la meva mà, és suc.

Com que vull estar-ne segur, m'he fet un petit tall a la cara: suc, em surt suc de mandarina de la cara. Estic fet de suc. Ploro i fins i tot les meves llàgrimes són de suc. Crec que aviat, en faran suc, de mi.

Comentaris

  • De fantasia...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 04-11-2023

    no n'hi falta gens, de sentit d'humor tampoc, ja t'he imaginat dins un brick ben espremut i fresc dins la nevera,hahaha.

    Molt bo Richy_llibres.

    Salutacions.

    Rosa,

  • Un terror un tant graciós...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-11-2023 | Valoració: 10

    Un relat simpàtic i a la vegada el terror es fa suc de mandarina! Ets suc de mandarina!
    Increïble, però cert! Aquest Capità és tot un suc!
    I gràcies per llegir-me el meu relat "El llibre tímid", i la teua opinió que dius que és "interessant"! I si vols llegir-me l'últim poema meu, tu agraeix molt.
    Cordialment.

  • Mandarina[Ofensiu]
    Prou bé | 04-11-2023

    Així et veus? Com un futur suc de mandarina enllaunat? Potser hi ha futurs pitjors!

    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Richy_llibres

Richy_llibres

25 Relats

86 Comentaris

5200 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:


Hola, soc en Richy, un escriptor autodidacte.

Tinc un projecte multiplataforma titulat «Els contes d'en Richy» on cada setmana publico a diverses xarxes socials un relat que narro jo mateix. També soc autodidacte a l'hora de narrar.

De fet, m'agrada que el projecte creixi en diferents formats… el tinc en videorelat, audiorelat, en versió text, en fanzine…

I ara també els podeu llegir aquí, i això em fa feliç. Ja que en descobrir aquesta pàgina, m'està agradant molt més penjar-los aquí, perquè els vostres comentaris m'emocionen. S'agraeix molt, de tot cor.


Contacte:

web (novetat!): elscontes.cat
hola@elscontes.cat

xarxes socials:
@Richy_Vidal
@Richy_llibres