Avui sí

Un relat de: Helea

Sabeu aquells dies en que et trobes extremadament tranquil, és la teva pau interior o això crec. Últimament m'agobio per tot, vaig estressada tot el dia i per qualsevol cosa m'ofego en un got d'aigua, i avui no, tot és tranquil, surto de casa per anar a la facultat i aparco en un lloc diferent al de sempre. He passejat pel casc antic. Avui era més encisador que mai, aquella màgia que embolcalla tot el que et rodeja, les botigues petites, on per la carnissera no ets una simple persona més que va a comprar. Aquella gent que viu en la mateixa casa on han passat tantes generacions, la catedral enlairada que ho domina tot, antigues estàtues romanes que miren impassibles el pas del temps, parets marcades per les bales dels companys de la guerra civil i que guarden tants secrets. I finalment arribes al Camp de Mart, et seus en un banc sentint els ocells i el murmull dels cotxes i llavors penses, aquesta tranquil·litat és per la pastilla del constipat o la meva pau interior, però la veritat més igual. Avui estic bé.

Comentaris

  • donablanca | 24-02-2005 | Valoració: 10

    tens ráo aquestes pastilles et baixen el ritme, i
    sembla que et separis de tot.
    m'ha agradat la teva reflexió

  • I SEMPRE![Ofensiu]
    Capdelin | 17-12-2004 | Valoració: 9

    encara que les estàtues romanes caiguin, encara que la catedral es fossilitzi i encara que els ocells no refilin... TU... sempre tranquil-la i, si pot ser, sense constipat!!!
    un petó, Helea i... bon Nadal ( sense pastilla!!! )
    et felicito pel poema i... segueix escribint, porfa!!!

  • Ben fet.[Ofensiu]
    George Brown | 23-11-2004

    Quan ens sentim bé, ho hem de fer saber. Sempre tenim tendència a compartir els mals moments, però que maco que es compartir els bons moments!
    Personalment crec que els petits detalls son els que ens fan feliços, aquelles petites coses que habitualment no hi fem cas, però que son tan encisadores...

l´Autor

Foto de perfil de Helea

Helea

6 Relats

9 Comentaris

6882 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Hola! sóc una reusenca amb cor falsetà de la collita del 83; noia de lletres, faig Dret tot hi que la meva passió és la història i una gran fanàtica de la guerra civil espanyola. Això d'escriure és una faceta que no tinc molt desenvolupada i que només ho faig quan em venen les rampellades d'inspiració.
Potser el que escric no es gaire bo, però tot esta basat en la meva vida, carregada de situacions surrealistes.
Salut i una abraçada a tots/es!!