Amb un pianista.

Un relat de: Aletheia

A mi, m'agrada la música. M'agrada tant la música com els músics; però no com una adolescent hormonada i enamorada del guitarrista del grup Pop Rock del moment; Jo parlo dels pianistes.

Tinc un piano a casa, i m'agrada molt tocar-lo, però ara os parlaré d'un altre ús que li dono a l'instrument; M'agrada convidar pianistes a casa i que toquin el piano, només per a mi. Agafo una cadira i em quedo al costat de la banqueta del músic.
Primer, em quedo una estona mirant les seves mans; quant més grans i ossudes són, més m'agraden. Després observo el moviment del cos, d'esquerra a dreta, acompanyant el ritme de la peça que toca. Tot seguit miro la seva cara; Aquí comença l'espectacle. Quan es mossega el llavi, o mou la boca mentre fa veure que canta la melodia que toca, o posa, sense adonar-se'n, unes expressions de plaer meravelloses... No puc evitar d'acostar-m'hi i intentar capturar el seu aroma. Cada pianista te una olor especial, única i seva. Hi ha alguns que no m'atrauen massa, però quan l'olor del músic m'atrau, ja no hi ha marxa enrere.

Torno a mirar les seves mans i em fixo aquesta vegada en els moviments dels dits. "Quines carícies deu fer...!". Va acaronant el piano amb molta cura, però passió alhora. Es va mirant els dits per a anar amb compte de no fer mal a l'instrument, i quan veu que el toca bé, aixeca el cap tot mirant el cel. Sembla que agraeixi a Déu que li hagi otorgat el seu talent musical. També sembla que estigui a punt d'arribar al punt màxim del plaer. Sol estar assegut d'una manera perfecte per a seure-hi a sobre i besar-lo, arrancar-li la camisa, acabar el que ha començat el piano!

Són tan temptadors...
Què difícil és resistir-se.

Comentaris

  • !Et seguire llegint.[Ofensiu]
    jos monts | 02-12-2009 | Valoració: 10

    Carai... mai ges cregut que aquest instrument tingues tantes utilitats.
    Ho tindre que comprovar, canviar-me el chip.

    Assegut a la banqueta al seu costat i ben junts, ja que es una mica estreta per a dos i sentir la escalfor de la seva cuixa en la meva, la melodia es fa més amena.

    Agafant-li les mans per sobre el teclat, fen-li articular be als dits per una bona digitalització, la melodia puja de to.

    Parlar-li cara a cara i sentir-li al seu alè de pomes fresques que inviten a llepar-li als llavis, la melodia vibre ja en el primer harmònic.

    Baixant la mirada observant al seu escot, als moviments dels seus pits turgents segueixen la melodia portant al compàs dos per dos, la melodia és rellenteix i acabant-se en piano - piano.

    Ja voldries saber més....HE...!

l´Autor

Aletheia

3 Relats

4 Comentaris

2254 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00