Cercador

Tots els relats de goldenmoon

  • Cadàvers sense sang

    goldenmoon - 29-07-2007 - 769 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 4 minuts

    Una dona recull nens orfes, en té cura i els deixa viure a casa seva fins que algú els adopta o se' n van. Ara és al pati de la casa, mentre tots els nens esmorzen, i li està explicant una història a una de les nenes orfes: més

  • La venjança de la noia

    goldenmoon - 19-05-2007 - 1190 Lectures - 4 comentaris
    Temps estimat: 4 minuts

    Existia una llegenda molt antiga, d' aquelles que ningú es volia creure però que tothom li tenia respecte, d' una noia que vivia a les muntanyes i sortia de la seva cova a l 'hivern, quan feia molt fred, per buscar algú que li fes companyia. més

l´Autor

Foto de perfil de goldenmoon

goldenmoon

2 Relats

5 Comentaris

1959 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Primer em presento. Em dic Anna, tinc 14 anys, sóc de Barcelona i m' agrada llegir, dibuixar, anar al teatre, fer fotos, viatjar, escoltar música, no ho sé, coses creatives.

També m' agrada escriure i de fet he guanyat algun premi de Jocs Florals però res important, i només escric per fer redaccions de l' escola i senzillament perquè no tinc prou temps com per dedicar-me a fer novel·les. M' encanta llegir i sino fos perquè llegeixo molt, escriuria més. I m' encanta aquesta pàgina encara que no tinc gaires oportunitats d' entrar-hi.

Ara ja he explicat una mica la meva vida i com sóc, ara toca que els lectors llegiu les meves històries i sobretot em comenteu què en penseu, m' interessa molt la vostre opinió.

Gràcies!