Cercador

Tots els relats de eppi

  • La revolta dels cors

    eppi - 24-05-2007 - 724 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Una petita crida a l'optimisme aquell que el món ha oblidat que existia. Un intent d'animar a algú més a que s'aixequi i digui "prou". Una espurna més del meu petit gran somni. més

  • Mal

    eppi - 23-01-2005 - 1185 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    L'amor és el sospir que prens entre derrota i derrota més

l´Autor

eppi

2 Relats

2 Comentaris

1909 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
He arribat als 20 anys, i embafat del nihilisme que devora la societat en la que visc, me n'he adonat de sobte que fa molt que escric. No, escriure potser no és la paraula. Seria més adequat dir que escupo en un paper, o en un teclat, tot allò que sento dins i que tant poca gent és capaç d'escoltar.

El món que m'ha tocat no m'ha agradat mai gaire, i això se'm nota des de fora: estudio clàssiques -símptoma inequívoc de que tinc un cor que enyora temps passats que no he viscut-, i adoro la música i la Poesia com a mitjà d'evasió, d'abstracció i de vida. Estimo Barcelona perquè és una ciutat feta amb sentiment quan la mires per dintre, cosa que faig cada dia perquè hi visc a prop.

Estic convençut que totes les meves experiències vitals són tan avorrides que es podrien resumir amb una paraula. El problema és que, aquesta paraula, encara no l'he trobat.