ziga-zaga (doble poema)

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

soc

__________res i prou

només voldria estar

__________malalt de tu

en un altre lloc

__________arraconant mentides

lluny dels moments amargs

__________fràgils com sempre

mentint-me a mi mateix

__________un altre cop

negant allò que soc

__________negant allò que soc.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer