Wendi Alícia Sara Susanna

Un relat de: wendi

Ja fa un any que em va passar, i sento com si fos avui, sempre tinc les imatges d'aquell dia de Desembre en el meu pensament, diuen que el pensament es l'unic lliure que tinguem, be, a mi el pensament em te lligada, soc la seva companya d'un unic pensament, em desespero per no poder oblidar, no saber que fer per estar be, el meu cap es un va i ve que no esta mai quiet.
Penso molt amb en Carles, es el noi dels meus somnis, de les meves llums clares, quan el meu record dorm, i on jo faig el possible perque no desperte, pero nomes son unes hores, ell, el record, sempre esta amb mi, i no marxa.
la alegria ja no sap com brotar amb mi, era, era tant feliç!, amb tant de color!,tant de verd!,... si trobes un sol brotet d'aquella alegria, el plantaria en el meu jardi, on el meu record fosc, moriria de veure tant de verd.

Quan aixo em passe, anire a buscar tot el que he deixat de claror, tot el que en Peter Pan ha donat a Wendi Alicia Sara Susanna, que es nomes que claror, en unes hores on era tot foscor.


Comentaris

  • No hi ha dos vaixells iguals[Ofensiu]
    nomestu | 11-01-2007

    Un vaixell s'ha de fer navegar, i això no és una fantasia, és una realitat.

  • Sentiments[Ofensiu]
    arroscaldos | 17-12-2006 | Valoració: 7

    ple de tendresa i amor.Pasio deslligada i records vius

l´Autor

wendi

1 Relats

2 Comentaris

954 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor