Vacances d'estiu

Un relat de: Filalici

Cal Boticari era un paradís. Estava a només deu minuts caminant del poble, enmig del bosc. Allà hi vivia el germà de la meva àvia, i tots els estius hi acostumàvem a passar uns dies. Sempre coincidíem amb els avis i amb alguns o altres oncles i cosins, eren reunions molt alegres.

Un dia, després d'una d'aquelles tempestes d'estiu que fan feredat, vam sortir a airejar-nos el meu oncle i jo. Vam sortir de la casa i del petit jardí, seguint el mateix camí que tantes vegades havia recorregut aquells dies tot aprenent a anar amb bicicleta. L'oncle estava una mica estrany, mentre ens allunyàvem de la casa semblava nerviós i no deia gairebé res.

Vam arribar a un racó força amagat del bosc, fins a una cova que era tot el que quedava de l'entrada d'una antiga mina, abandonada feia molt de temps. Allà dins, de sobte, l'oncle em va agafar fogosament i em va començar a treure la roba. Vaig resistir, vaig xisclar, vaig intentar rebutjar-lo amb totes les meves forces, però no podia fer-hi res, era una nena petita i sola, enmig del bosc i sense ningú que pogués venir a auxiliar-me. L'embranzida de l'oncle va seguir fins que vaig notar una cosa que feia molt de fàstic, aiguosa o més aviat llefiscosa, dins meu. Sortia d'una cosa molt estranya que ell tenia a la part de davant del seu cos.

Aquella escena es va repetir algunes vegades als estius següents, en diferents llocs de la casa i dels voltants. Cal Boticari era certament un paradís, però no ho és en el meu record. Des que vaig tenir l'opció de decidir el que feia, no hi he tornat mai més, i cada vegada que hi penso, tinc un calfred i em comença a fer mal entre les cuixes.

Comentaris

  • Clar de lluna | 11-05-2008

    ... recupero el comentari que et vaig fer al repte. em va ser difícil decidir el guanyador, doncs hi havia molts bons relats:

    Uf! Un relat colpidor, molt colpidor. Per desgràcia reflexa uns fets que són molt més habituals del que ens pensem. Fa pocs dies em va esgarrifar quan vaig sentir pel telenotícies els percentatges d'abusos a menors.
    Aquest és un relat de records per enterrar, però també de fets per denunciar. Un relat que m'ha posat els pèls de punta. Més que vacances, el títol es podria dir "malsons d'estiu gràcies al fill de puta de l'oncle".

    Una abraçada!

  • J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 05-04-2008 | Valoració: 10

    Tan ben redactat que he pogut veure clarament entre les teves lletres les imatges del paisatge boscós i humit que descrius; i al temps, he sentit la traïdora fuetejada del acte més vil i rastre de la vestia humana que pot arribar abusar i violar a un infant per propi plaer. Horrorós

    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta

l´Autor

Foto de perfil de Filalici

Filalici

125 Relats

134 Comentaris

99398 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Sempre intentant trobar el camí cap a la "A" de l'Oceà Atlàntic... era petit i no me'n recordo gaire, tampoc tinc els vells exemplars del Cavall Fort, però aquelles historietes m'han quedat com un dels mites de la meva infància.

Per dir quatre paraules de mi: sóc de l'any 77, i sóc enginyer industrial. Escriure m'agrada, tot i que sempre ho he fet bastant esporàdicament. Trobar aquesta web m'anima a fer-ho més, senzillament per passar-ho bé una estona.

També em podeu trobar al meu bloc i al meu recull de haikus



R en Cadena

"La mjesus em va encadenar i jo he passat la cadena a esperitlliure i icarapapallona"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")