Vaca (Equívocs)

Un relat de: apeuxvida

De tothom es coneguda l'afició dels habitants del Cel Genèric a les noves tecnologies, sobretot i d'una forma sobrehumana, com no podia ser d'altra manera, a les eines de navegació interestelar volumètriques, concretament el GPC (Guian's Pel Cel).

No hem de veure, de fet no els veiem, a aquests éssers com dotats d'una sabiduria extraordinària, els seus coneixements són els mateixos que quan ocupaven una forma corpòrea , potser amb algun afegit més sobre les tintures celestes.

La qüestió és que en el mes de març terrestre, es va rebre un burofax demanant les coordenades exactes de les impressionants muntanyes del Rayapundra, ja que l'ànima d'un pagès indi, volia descansar eternament.

Evidentment, els encarregats de precisar el punt exacte d'aterratge, que encara estaven abocats en la fase iniciàtica del manual d'instruccions del vídeo Betamax., van confondre l'escala de les X per les Y "in lingua vulgaris".

Resultat, el pagès indi va adoptar la forma d'una vaca asturiana. Com a mínim, el coneixement lingüístic si que va acompanyar al viatge de l'ànima/animae, la qual cosa el va servir per interessar-se pels grans clàssics de la teoria filosòfica, com Francis Bacon..

El verd prat, sobre una colina, al costat d'una carretera, va ser durant tres anys, el lloc on s'esmicolava la seva ressignació. Només sentia una mena de pessigolleig agradable cada matí, quan el ramader li exprimia fins a la darrera gota.

Aquesta vida monotòna, es va veure interrompuda una matinada quan un camió amb les paraules "Matadero Municipal" es va apropar amb la caixa posterior oberta.

Un reguitzell d'imatges van sacsejar el seu cap de bestiar; tota la filosofia acumulada, començat pel Principito fins als avantguardistes centroeuropeus, anaven en la direcció que la mort és un pas inevitable, però, caram, caram, hi ha formes...

Després del capítol asturià el pagès va descansar doblement al massís del Rayapundra, però, curiosament, hi havia una vaca frisona que no corresponia amb l'entorn, el personal del GPC encara no havia après a manegar l'aparell.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

apeuxvida

1 Relats

0 Comentaris

716 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor