Uns orfes

Un relat de: eduardmundetteixidor
Us explicaré la historia de dos germans, un es deia Marc i l’altre Pere, tenien nou anys i els encantava estar amb els seus pares.
Un dia es van assabentar que els seus pares van morir en un accident de cotxe, ells es van quedar sols i tristos. Van passar un parell de dies quan van venir dues persones que els venien a recollir per portar-los a un orfenat, allà hi vivien nens que no tenien pares.
Els germans es van fer amics dels altres orfes ,es van portar molt bé, però hi havia un problema: la directora de l’orfenat els tenia mania als dos germans. Els feia netejar tota la casa i els nens havien de fer-ho perquè sinó els castigaria.
Van passar tres anys i els nens havien crescut però la directora no va canviar en res, va seguir agafant mania als nens, ells ja no suportaven que haguessin de netejar la cuina dia sí dia també.
Aquell dia la directora sen va anar, els nens ho van aprofitar i van trucar a la policia dient que la directora de l‘orfenat els tractava malament i el policia els va contestar que al cap d’una estona aniria a parlar amb ella.
Més tard, quan va arribar la directora, va veure un munt de policies i no va entendre res.
Els policies van parlar amb ella sobre l’assumpte dels nens i li van dir que mai podria dirigir un orfenat, que vindria una altra directora a substituir-la, la directora va marxar molt enfurismada.
A partir d’alla els nens van viure millor.

Comentaris

  • ESCOLTA[Ofensiu]
    Fidel Català | 25-02-2013

    digues-li al putilla que t'ha comentat abans que jo que es doni de baixa de relats, no vull seguir veient el seu ridícul comentari entre els meus poemes. Gràcies ;-)

l´Autor

eduardmundetteixidor

1 Relats

2 Comentaris

411 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor