UNA ANGELINA SENSE ALES,CAVALCA DAMUNT L'ESCOMBRA ( VENJANÇA)

Un relat de: montserrat brugue franch

M'havia fet tan de mal que li desitjava que li passes qualsevol cosa....que finalment es fes justícia, que sortís una ràfega d'energia d'aquest ser superior i que digués: Prou, ara has de pagar el mal que has fet.!...Però no, mai passava . Ho havia demanat tant !:

A les nits d'estiu, mentre mirava als estels , estirada a la meva tombona al terrat, a cada estrella li havia demanat i li havia promès el millor que li podria oferir si el meu somni es fes realitat.

Ho havia demanat a cada raig de sol que orava la meva pell a la platja, mentre la meva ment tenia present el fantasma d'aquell pensament que cada vegada era més potent, més ple de ràbia i amb més ganes de venjança.

Ho demanava pel meu aniversari i cada vegada que s'alçaven les copes per brindar. En acabar l'any, en la nit de la màgia i l'encanteri a cada raïm li havia demanat.


...I ningú m'ajudava i jo per dintre em podria d'ànsies de venjança.....Era tan dolenta .!
El seu rostre , la seva mirada i el seu somriure ensenyaven la malícia, l'egoisme, l'orgull l'ambició i l'avarícia d'aquella pobre noia...si , pobre, perquè només fruïa de bens materials i fent mal als demés. Sempre manipulant per darrera. Exigint al moment i amb ràbia ...tot ho aconseguia trepitjant a qui fos. I he dit pobre, perquè tenia tantes mancances!!! No sabia que era el respecta , l'estimació, el saber compartir, no tenia sensibilitat ni cor ni entranyes..... El meu gat i el meu gos tenen més conciència, dignitat i sentiments . Era una llauna de conseva podrida, a punt de fermentar i fotre un pet.

Doncs, bé, aquesta cosa( ni animal, ni persona) tan negativa, va destruir i desunir la meva família a part de maltractar psicològicament a una sogra de 83 anys malalta ,invàlida i massa bona per poder-se afrontar amb aquest ésser repugnant i maliciós. Per això, encara busco i cada vegada amb més força la venjança que poder serà el poder llegir aquest relat que li dedico.


Belkis,8-01-2007


Comentaris

  • M'encanta![Ofensiu]
    Malina | 06-08-2009 | Valoració: 10

    M'agrada molt aquest relat. Crec que el sentiment de venjança queda molt ben reflexat.

    Hauries de publicar també els teus poemes aquí! Són molt xulos.

    :)