Un llapis pot canviar 25 persones

Un relat de: Klaudia

Estimat/ada

El resultat és clar.
La situació caòtica en la que es troba el món és el resultat de les petites coses i els petits gests que els humans hauríem de començar a voler canviar.
Per fer d'aquest un món millor, és primordial que ens fem a nosaltres mateixos millors.
Aquesta clara evidència de la qual teòricament ja n'hauríem d'estar tots entesos ve donada com a resultat d'alguns fets contradictoris que es produeixen dia a dia als instituts d'arreu del món. Per a ser més precisos, concretem:
Al nostre institut Jaume Almera, institut de poble en el que ens coneixem tots, tots, sembla a ser que no tothom es respecta. Això produeix un gran "xoc". Realment impressiona molt que hi hagi lladres... i el més BÈSTIA és que et diguin que el que has de fer per compensar-te a tu mateix quan t'han robat és ROBAR! El que no és comprensible és com cada persona no té una sèrie de valors a dins seu els quals el fan diferenciar allò que sí està bé fer i allò que no.
La finalitat d'aquest escrit és que tothom en prengui consciència i que tothom tingui un bon esperit per a fer d'aquesta una bona classe en la que tothom es respecti i es respiri un gran companyerisme. Inaugurant així el "calaix dels objectes perduts", en el que tothom hi pugui deixar aquells objectes que no el pertanyen perquè siguin recuperats per la persona de la qual són. A final de mes podrem fer un recompte, i si hi ha alguna cosa per la qual esteu interessats i no té amo, justament podrà ser vostra.
Ningú té el dret de prendre res a ningú altre, darrera de cada simple objecte hi ha una història, un esforç (ningú coneix les situacions econòmiques personals), i la fi d'aquest és la contaminació (per tant quan més l'evitem millor), etc...
Així que esperem que per part de tots i la confiança de tots, puguem fer l'esforç de col·laborar-hi començant per a deixar al calaix tot material trobat que no ens correspongui.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Klaudia

1 Relats

0 Comentaris

409 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor