UN AMOR A PRIMERA VISTA

Un relat de: Maarttaa
En un poble anomenat Roses hi vivia una noia que es deia Gisela. Una tarda, quan estava passejant el gos en aquell parc on sempre hi havia joventut, passejant i xerrant, es va creuar amb un noi ben guapo. Ella el mirà amb uns ulls ben brillants i ell es va quedar empanat. El gos, Florentino, estirà a la Gisela de la corretja perquè va veure una gossa i va anar-li al darrere. En aquell moment la Gisela va sortir corrent darrere el gos. Més tard la Gisela va trucar a la seva millor amiga Núria per quedar per prendre un cafè i explicar-li el moment meravellós que havia tingut en el parc. Van quedar al cafè de la Conxita, on sempre es reunien per explicar-s’ho tot. Quan la Gisela va arribar la Núria ja estava asseguda esperant-la impacientment per saber què li havia d'explicar la Gisela. Li ho va explicar a la Núria tot amb pèls i senyals. La Núria va quedar sorpresa perquè a ella mai no li havia passat res igual.
La Gisela li va dir que allò era un amor a primera vista. Sempre deia que havia sentit a parlar que existia l'amor a primera vista, però ella no s'ho creia pas, fins que li passà aquella tarda.
La Núria volia saber qui era aquell noi que havia impactat tant a la seva amiga, però com que no sabien com es deia ni res, no el podien localitzar de cap manera. Així que la Gisela va decidir anar totes les tardes a aquell parc on se l’havia trobat per veure si el tornava a veure algun altre dia.
Després del cafè van anar totes dues al centre a mirar les botigues. Van creuar un pas de vianants just quan va parar una moto perquè pugessin passar. El noi de la moto, en veure-la, es va treure el casc i va fer sonar el clàxon. Ella, en veure'l, va fer un somriure d'orella a orella i la Núria preguntà a la seva amiga qui era aquell xicot tan guapo. La Gisela respongué que era el meu amor. Ell aparcà la moto a un costat, va anar a parlar amb ella i la va convidar a fer una volta per la platja. La Núria, en veure que allà no hi pintava res, es va acomiadar de la seva amiga i va marxar ràpidament. El noi es va presentar, li va dir que es deia Rubén i que quan la va veure en el parc amb el gosset, volia acostar-s'hi a dir-li alguna cosa, però que ella havia marxat corrent amb el gos i no li havia pogut dir res.
Després de passejar per la platja i explicar-se qui era cadascú, van donar-se les adreces del Facebook i el núm. de telèfon per tornar-se a veure. Ja era tard. La Gisela havia de marxar cap a casa i ell tot amable la va portar amb la moto.
A la nit la Gisela va trucar a la Núria i li ho explicà tot. La Núria en aquells moments tenia una enveja terrible de la seva amiga.
Dues setmanes després la Gisela i en Rubén ja havien quedat cinc cops. El sisè dia en Rubén és va llançar, no podia més. Ell estava enamorat des del primer moment, igual que ella.
Van acabar sortint, però la veritat és que no van durar gaire, només unes cinc setmanes. I tot perquè ell no era com semblava: en Rubén encara estava a la etapa d'anar de flor en flor, en canvi la Gisela volia una relació seriosa. La Gisela li va dir a la Núria que això de l'amor a primer vista no era tan bonic com semblava, però que ella encara l'estimava i que sempre l’estimaria.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Maarttaa

Maarttaa

2 Relats

3 Comentaris

1241 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00