Tot era el mateix

Un relat de: Anna Casals Colell

Va deixar caure el seu cos com un objecte mort damunt del llit. Recordava haver entrat a l'habitació i haver topat amb les Converse, i tan sols el fet de veure-les la seva ment va recordar desesperada la primera vegada que se les havia ficat, seguidament, una imatge: ell.
Recordava no vagament haver pujat al bus 75 de Barcelona, amb la mandra com a motxilla,lleganyes verdes semblants a mocs i un gust d'apatia entre els llavis.La saliva però, feia gust a maduixa.I negre.
L'Abatiment de la noia va guanyar a la ment desesperada fent-la callar de pensaments.
L'endemà però aquesta perduraria, la senyora ressaca guanyaria punts i la vindria a visitar com tots els diumenges (rutina) amb mala cara, desganada i perfumant la casa de mal humor, i no de coco.
Quan es va despertar el rellotge de paret assenyalava agressivament l'agulla gran a les 12 i la petita a les 3. D'una sotragada es va llevar,i automàticament va mirar al terra buscant-les,a veure si encara desistien allà on s'hi havia ensopegat. Es va cagar amb la llei de Murphy, no hi eren.
No podia recordar. Va decidir sortosament llegir i endinsar-se amb L'Ombra del vent i el seu cementiri de llibres oblidats. Va pensar que això dels cementiris no estava del tot tan malament .
A ella però, la paraula cementiri li feia venir nàusees,pel simple fet que totes les persones que hi viuen ho fan eternament sent devorades per cucs que necessiten sobreviure.
No li agradava oblidar i no recordar. On eren les Converse? On s'havien quedat els seus pensaments?On havia guanyat la partida de dominó el Cansament, la nit anterior?

Va deixar d'estar L'ombra en pau, i va mirar-se al mirall.

A l'altra cara hi havia algú de cabells rossos, llavis tallats, bosses als ulls,rimel escampat i un munt de ràbia que ballava la dansa del ventre en la seva ment. Es va girar per no veure's més.
Va encetar la crema de cacauet i la va escampar per la llesca de pa torrat, tot seguit un nestea baixava per el seu intestí. Feia tard a la cita de Miralles. Tots els diumenges hi anava,amb una depressió de cavall ,es posava l'mp3 a l'orella amb el volum de 30 i anava plorant.
No sabia si per el cementiri, si per el bus 75, per les Converse, per l'altra cara del mirall o per ell.

El cap i a la fi, tot era el mateix.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Anna Casals Colell

Anna Casals Colell

7 Relats

8 Comentaris

6577 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Em contamino de tot allò que és positiu.