teoria del fracàs # 41

Un relat de: quinohiveu

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Llepar-li les pilotes, el que més t'agrada. Estirat al llit, nu, amb la polla petita, m'acotxo als ous. És quan començo a treure la llengua, a allargar-la del tot. Primer els collons. Amunt. Avall. Entre les cames, aquella olor de suor. I al mig del paquet, perquè primer el notes, però no quan comença a tibar... Però, sobretot, xuclar cada ou: posar-me'l a la boca. Com me l'empasso i com surt. I perdre'm amb la llengua, on la carn comença a fer forat. Més que posar-hi el dit, ben mullat i a poc a poc, allargar-la tant com puc, i com de llis i com tremola. És quan comença a bavejar. Entre llavi i llavi, un rierol de bava espessa em fa perdre el cul. I somiqueja. Però, acostumat, encara no la hi té prou. L'agafo amb la boca, una perfecta o. Soleta s'hi adreça. Primer tota. Quan la saliva s'hi confon. Nu, descobert, la boca n'és plena. I aleshores algun dit se m'escola pel cony. M'aparto els pèls, els cabells, me'l poso a la boca i me'l follo tot. Un pont de saliva penja. Ejacula ben fort. I li passo, ben tou, ben calent, les escorrialles del capçot... Tant em fot. Però follar, el que és follar, ho deixo a les peixateres del mercat.


Comentaris

  • AnNna | 18-04-2005

    eis! ho narra una noia, no? és que no l'he entès massa bé... deu ser la nit... que em confón.... :S

l´Autor

quinohiveu

96 Relats

61 Comentaris

83319 Lectures

Valoració de l'autor: 7.50

Biografia:
QUI NO HI VEU és un projecte poètic que s'ha desenvolupat en la xarxa per mitjà de l'edició en aquest web, i que es continua desenvolupant en http://www.lamevaweb.info/quinohiveu.

Tots els poemes publicats en aquest web han estat extrets de "teoria del fracàs" i "nu dry" i fragmentàriament de "no et preocupis pas, que em moriré".

Altrament, l'acció segueix la seva via --altres vies-- amb altres reculls, com per exemple amb els ja publicats "per al meu amic", "nu dry (boadas mix)", "lubricidi" (editat a: http://www.valladolidwebmusical.org/escritos/lubricidi) i algun altre que veurà la llum o la fi ben aviat o ben tard.