Tatsuto

Un relat de: Michel

Hola em presentaré : em dic Tatsuno soc xinès i visc a Espanya perquè uns pares molt bons em van adoptar, tinc 10 anys i vaig a la escola " El sol naixent" .Allà tinc bastants amics ,a pesar que a vegades no m'entenc amb ells. Avui ,dia 23/9/05 estic molt content perquè tinc uns peres meravellosos, i uns amics espectaculars .Voleu que us expliqui com va començar la meva vida des de el dia que vaig néixer fins avui?
Sí ,doncs molt bé començaré.
Jo ,vaig néixer a Xina. Vivia amb el meu pare, la meva mare i els meus cinc germans, més jo ,era el penúltim .Tots érem nens menys la més petita de totes, que era una nena. Vivíem en un petit poble de Xina , allà es coneixia tothom .Un bon dia pel matí ,ens vam llevar i la mare ens va donar una molt bona noticia ,estava embarassada del setè fill. Tots ens vam posar molt contens fins i tot el pare que ja estava fart de nosaltres i no volia més fills. Quan la mare ja portava tres mesos d'embaràs li va començar a fer molt mal la panxa .La vam portar al metge de la capital .No van poder fer res .La mare i el nen que tenia la mare a la panxa també es va morir .Tots ens vam posar molt tristos. Ara el pare hauria que cuidar de nosaltres. Al principi, era massa dur amb nosaltres però al final tots vam assumir lo que va passa i tots vam posar de la nostre part , vam aprendre a fer les feines de la casa. Un dia inesperat, el pare es va posar molt malalt i es va morir . Ens vam quedar sols, no teníem ni pare ni mare ni tampoc avis .El meu germà gran va començar a treballar però lo que guanyava no ens donava per a tots , així que per poder alimentar- se tots cada dia un tenia que anar a vendre un objecte molt valuós. Un dia que vaig anar jo portava un collar molt valuós. Pel camí uns lladres em van robar el collar i em van pegar fins que no vaig poder més. Al despertar-me estava en un orfenat . Jo vaig exigir que men volia anar i que no m'agradava aquet joc les monges del orfandat no em feien ni cas fins que aquet estiu van venir els meus nous pares i s'hem van emportar! Aquesta es la historia de la meva vida, espero que t'agi agradat .I també espero que allà on siguin els meus pares i els meus germans siguin molt feliços, com jo ho soc ara.(tatsuto: aixo esta fet amb la ajuda dels meus pares)jajaja!



Signat per:TATSUTO

Comentaris

  • Molt bé [Ofensiu]
    Akane | 14-07-2005 | Valoració: 10

    Molt bé ! redaktes molt bé, tot i només tens 10 anys! ES molt bo aquest relat per l' edat que tens. si , Senyor. Amb el temps millorararas la teva tecnika el teu vokabulari i els teus relats seran enkara millors. Llegeix molt. I continua eskrivint !( a x cert, no tens gaires faltes, està molt bé)

l´Autor

Foto de perfil de Michel

Michel

1 Relats

1 Comentaris

714 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
wola !! soc la laura, vaig néixer un dia molt caloros de juliol, del 1994 ! M' agrada escriure, i m' estic aficionant a la lectura ! espero que us agradin els meus relats !


signat:LAURA.E.C

Últims relats de l'autor