SONET I Desde la platja

Un relat de: IdeeS ClareS 1990
SONET I DESDE LA PLATJA

Silent camina teva mirada
Resseguint el cel i les estrelles
De tots els somnis les meravelles
Avança entre els núvols la vida.

En el límit la llágrima humida
Defineix avui de mil maneres
L’horitzó on neden les fantasies
La pasa fa el camí callada.

Diuen que es dibuixa l’amor
Quan a poc a poc la nit arriba
I una utopia neix en el cor.

Davant la blava platja ets el senyor
El mirall de cristall recordaba
Silent el dia a dia ple de valor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

IdeeS ClareS 1990

3 Relats

0 Comentaris

1525 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00