Sentiments.

Un relat de: nu19

L’amor és defineix com a “Inclinació o afecció viva envers una persona o cosa”. Però jo crec que l’amor no és pot definir, és mes que això, cada persona ho pot interpretar d’ una forma diferent. Per a mi són sentiments, emocions, un tipus d’adrenalina molt forta, una lluita constant per una persona, plors, rialles..
Alguns cops, la gent confon l’amor amb l’obsessió i és converteix amb una mena d’addicció, i com totes les addiccions és dolenta.
Llavors és quan estimes tant a una persona que no pots viure sense ella, que faci el que faci seguiràs estimant-lo. Encara que aquesta persona no t’estimi com tu l’estimes a ella lluitaràs per ella, faràs el que sigui per aconseguir-la fins i tot, el que antes pensaves que era una bogeria, que et preguntaves “com pot fer aquesta noia això?” dons ara puc contestar la pregunta sense pensar-ho dos cops, per amor.
Ara en aquestos moments, estic plorant, he fet una tonteria, he deixat perdre a la persona que m’estimo més a aquest món, i tot per un consell d’una amiga, en això he aprés que has de fer el que tu creguis i deixar anar el que et diu la gent, perquè a la llarga és la teva vida i no la de ells, i si t’has de equivocar dons t’equivocaràs, però hi ha una diferència hauràs fet el teu propi error i no el de una altra persona.
Espero que això algun dia o altre ho llegeixes, aquesta pàgina me la vas ensenyar tu, no m'atrevia a enviar-ho per privat i he preferit penjar-ho aquí.
Vull que sàpigues que a pesar de tot, t’estimo infinit, no m’importa esperar el temps que sigui, ni tenir ratllades, ni la distància, entres altres coses perquè quan de veritat estimes a algú, que és el meu cas tot això et dona igual, degut a que aquestes paraules sol es converteixen amb números i lletres.
El que te he dit realment no ho pensava, però ho he fet per a veure si t’importo o no, i està clar que no t’importo, però bé, tinc 14 anys, casi 15 algun dia o altre ho superaré, pot sé em costi una setmana com un any la veritat no ho sé, però el que si sé que si mai m’estimes, t’estaré esperant.
Ja està tot dit, si vols parlar algun dia m’obris, si no jo no t’obriré per què no et vull molestar, i si no em vols parlar més dir-te que et vagui tot molt bé...
T’estimo Moltíssim, Pot sé molts pensareu que m’estic rebaixant però no m’importa això, sol m’importa arreglar-ho.
PD: http://www.youtube.com/watch?v=_IWWE7xkHNU E’

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de nu19

nu19

2 Relats

0 Comentaris

822 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor