Roxanne

Un relat de: Rye_Roig

-Roxanne, amor, com diu la cançó, "no t'has de posar davant la llum vermella."- Va dir un home més ample que alt, d'ulls petits i plorosos. Entre el bigoti suat i els llavis d'abaix aguantava una cigarreta que s'estava apunt de consumir.

Davant seu hi havia una nena amb el cabell roig que no debia tenir més d'uns 8 anys.

-Jo només...-va intentar dir ella

-Ja ho sé, ja m'han parlat del teu problema.-L'home es va apropar i es va baixar els pantalons. Sota els calçotets que abans debien haver sigut blancs no es podia notar ni rastre de cap membre viril.

La nena es va espantar. No volia haver de tornar a pasar per allò. Quan era petita recordava que el seu pare havia fet el mateix. Es va agafar amb força la faldilla i va fer una passa enrera.

-Va, Roxanne. Ja estàs acostumada, ara no em vinguis amb tonteries. El teu germà m'ha dit que ja t'ho han fet, una vegada més no et farà mal...

-Jo no em dic... jo no em dic Roxanne, senyor.

-A partir d'ara sí. I d'aquí poc descobriràs que aqui a mi no s'em discuteix res, així que treute la samarreta abans de que m'emprenyi.

Aquí? Què era allò? Ella només veia habitacions fosques i tancades amb dones i homes que sortien i entraven. A la porta, abans de que l'empenyesin dins de l'edifici havia pogut veure un cartell lluminós en que sortia una noia en banyador.

L'home es va treure la samarreta i els calçotets. Tenia la panxa peluda i suada, i el seu penis era tan minúscul en comparació amb la resta del cos que gairebé no se li veia.

Ella va tornar a fer una altre pasa enrera i va topar contra la paret. Després tot va ser fosc. Només sentia dolor. Un dolor etern, intens.

Es va despertar nua, estirada a la mateixa habitació, sota seu hi havia sang que sens dubte era seva. Es va intentar aixecar però no va poder.Tot li feia mal. Estava aseguda, amb les cames tremoloses enganxades al cos i les mans aferrant-les ben fort. Només l'iluminava el mateix focus que abans estava sobre la tauleta.

-Roxanne, no t'has de posar davant la llum vermella.- Va dir. I seguidament va començar a balancejar-se cap endavant i enradera repetint...- Roxanne, no t'has de posar davant la llum vermella. Roxanne, no t'has de posar davant la llum vermella, Roxanne...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Rye_Roig

1 Relats

0 Comentaris

471 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor