Rellotges en el metro

Un relat de: Jonhfare
Vaig pujar al metro i enlloc de persones hi havia rellotges de tot tipus... Aquella substancia no era un antibiòtic, sinó, una droga estranya...
Això es el que m’ha passat:
Els meus amics i jo vam anar a una discoteca prop de la platja de Montgat. Allò i era replet de persones. Per entrar vam tindre que saltar les taules perquè no hi havia espai per caminar.
Vam arribar a la barra on hi es el cambrer, tots ens vam agafar la mateixa beguda, un Martini amb Coca-Cola (chispazo). Però una noia em va invitar a una beguda mes forta, li vaig dir que no. Els meus amics van invitar a aquella noia a la beguda que ella em quèria invitar a mi.
Després, els meus amics estaven borratxos i, vaig passar d’ells per no emborratxarme. Vaig sortir de la discoteca amb un dolor immens de cap. Un noi que estava fora amb va dir que si li donava 5 euros amb donava un medicament per que se m’ han tregui el dolor de cap
Vaig anar a agafar al metro. El dolor de cap se m’han havia anat gracies a el medicament d’aquell noi. Però, vaig pujar al metro i enlloc de persones hi havia rellotges de tot tipus... vaig sortir corrents i vaig anar a un metge. En el camí vaig veure al meu amic que anava tant borratxo que i va acabar parlant amb les màquines.

I que tot això es mentida, és ben veritat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Jonhfare

1 Relats

0 Comentaris

341 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor