Realitat o ficció?

Un relat de: gel

No vull començar aquest relat amb el típic principi de hi havia una vegada... perquè aquest és diferent de tots. Bé, doncs, anem al gra. Això va ocórrer l'any passat, en vigílies de Patum. Tota una colla d'adolescents planejaven que farien aquells dies de festa descontrolada! Tot va començar molt bé! Era genial, hi havia molt bon rotllo durant totes les nits amb gent que ni coneixien. Però malauradament, aquesta història no acaba bé... Divendres era la Patum dels petits, i els/les noies/es van agafar l'autobús de les 3 del mig dia per baixar a Berga i tota la tarda va ser tranquil·la, la plaça estava a vessar de nens/es, l'àliga ballava apretada com sempre, però solemne alhora. Tot semblava anar com cada any, GENIAL!
Seguim amb els nostres joves, van anar a sopar amb un xiringuito de per allà i van menjar una pinxitos deliciosos i de postres... pastissos! A la nit, van anar amb un concert de Punk que feien a unes carpes, hi havia força gent, tot i que el grup no era massa bo. Però que hi farem... per un concert que fan per aquí s'havia d'aprofitar l'ocasió! Per mala sort... aquella nit no va acabar gens bé per a ningú. Uns insensats se'n van anar al concert i per un seguit de coses van apunyalar amb un noi, que va morir al cap de pocs minuts... Els primers dies, hi havia molta expectació, tothom demanava justícia i en principi n'hi ha haver una miqueta, però van passar els mesos i la gent ni se'n recorda d'aquest xicot ni dels fets que s'hi van protagonitzar.
Ha passat gairebé un any, i tots els implicats del cas ja estan al carrer. Tan poc val una vida humana?... De moment aquells que no ho hem pogut oblidar, ens passegem per Berga tot llegint les pancartes que en fan referència i pensant que hauria passat si en allà els cossos de seguretat haguessin fet alguna cosa...


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer