Rastres poètics

Un relat de: danielruiztrillo

Com la llet de matinada fermenten

els mots no dits i els monòlegs de dia

que de nit s'apassionen amb mà lenta,

cerco quasi mut en terres de via.



No sóc d'ací i visc fet de calenta

nit de sol i senyal de llum que fia

tot mot auster en boca de serventa

reeixida que fa el pes de pedreria.



Els vençuts vencen sense mots que engreixen

ans amb mots estranys d'aigua que desdenya

i que adoben fems ferms que alcen la queixa



d'altres astres que habiten en nosaltres

i d'altres pronoms amb alfabets d'altres,

mots i terra són una cosa mateixa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de danielruiztrillo

danielruiztrillo

44 Relats

8 Comentaris

27162 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Llicenciat en Filologia Romànica. Professor de Català i director del setmanari http://eldema.cat. Sóc redactor del portal ohnoticies.com i del bloc antoniafont.bloc.cat.
Més info: http://dani.eldema.cat