Qui ha de ser el cap?

Un relat de: Ferran de Montagut

Quan es va crear el cos humà, totes dels seves parts volien ser el cap!
El cervell va dir: Com que jo controlo això... I penso per a tots... Jo hauria de ser el cap! Llavors el peus varen dir: Ja que nosaltres transportem el cos, allà on el cervell vol anar i d'aquesta manera permetem que faci el que ell vol, nosaltres hauríem de ser el cap!
Aleshores les mans varen afegir... Ja que nosaltres fem tota la feina i guanyem els diners per a mantenir tot el cos, creiem que nosaltres hauríem de ser el cap!
Hi així es varen anar manifestant també el cor, les orelles, els ulls i els pulmons be diria que totes les parts del cos, totes deien la seva per tal de ser el cap!
Desprès de molt xerrar i discutir el tema, al capdavall, va parlar el forat del cul! Qui fins ara havia callat i escoltat i va demanar ser ell el cap! Les restants parts del cos reien d'avant l'idea del forat del cul i que aquest pogués ser el seu cap!
El forat del cul es va emprenyar tant, d'avant las burles dels seus companys del cos i va decidir tancar-se. Ràpidament el cervell es va enfebrar, els ulls es varen posar guerxos i vidriosos, els peus massa febles per poder caminar, les mans i els braços penjaven sens força hi el cor i els pulmons lluitaven per sobreviure.
Llavors tots varen pregar al cervell que cedis i permetés al foral del cul ser ell el cap!
Així es va fer ràpidament!
Totes les parts del cos feien la seva feina, mentre el forat del cul, les dirigia i se ocupava principalment de la merda, com tot cap, digna d'aquest títol.
Epíleg!
No cal ser cervell, per arribar a cap! Un vulgar forat del cul te clarament mes possibilitats.
Només has de mirar al teu voltant i convencem-te!
Es un relat d'en Ferran de Montagut escrit avui dia 28 Febrer del 2005, en el meu estudi el del "MAS EL SOL SOLET" Comarca de "L'ALTA-GARROTXA" Pirineus de (Girona) Catalunya!
E-Mail: aneu_a_la_merda@yahoo.es aveura_si_truqueu@hotmail.com etc.

Notes es un relat que ve pot ser veritat, però mes aviat es fet amb tota la broma del mon l'autor en deMontagutComentaris

  • Només cal mirar al voltant[Ofensiu]
    vilella | 07-03-2005 | Valoració: 10

    Si tens rao.
    He rigut força amb el teu relat de conya. Però tens molta rao.

l´Autor

Foto de perfil de Ferran de Montagut

Ferran de Montagut

742 Relats

282 Comentaris

870799 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Home ben conservat, nascut en una diguem família de la posguerra de la clase mitja, jo vaig cursar el meus primers estudis en el col·legi de LA SALLE, de la població de Premià de Mar (BCN) fill de poetes i concertistes de piano, mai he publicat res, quant dic que no he publicat res vull dir que mai he fet cap llibre, potser no he tingut l'ocasió o no l'he buscat, escric des de l'edat de quinze anys, ja se que faig milers de faltes ortogràfiques, però en el meu temps ningú ens ensenyava a escriure be nostre llengua. Hi avui en dia ja no en tinc cap gana d'aprendre be a escriure, ja hi han correctors en les Editorials per aqueixos casos, amb tal de que os agradi la meva manera d'escriure vull dir el poema novel·la ho el relat, ja em dono per satisfet. Havia publicat poemes i relats i receptes de cuina tant mateix novel·les per a capítols, en un diari d'Argentina en la ciutat de Chascomús en el diari es diu EL IMPARCIAL, i avui encara en tinc, també a la ciutat de Jalpán a Mèxic hi en el diari cultural "SIERRA GORDA" que sols surt els diumenges o festius. Aqui a Catalunya faig critiques en elgun diari de tant en tant. No crec que sia dolent dir que pinto des de l'edat de vuit anys, havent guanyat amb la pintura alguns premis, aquí soc des de fa molt i molt anys fotograf artistic del que tant de la pintura com de les fotos faig exposicions sovint, m'agrada fer treballs manuals, m'encanta cuinar, fer una bona cuina, escric receptes de cuina amb fotografies, es llástima que en aquesta web no les posin dons seria una gran cosa de mes a mes, un apartat de de cuina amb fotos. He guanyat varis premis de receptes de cuina en la web de http:www.joescric.com/ i en alguna emisora de radio local em reciten els meus poemes hi en algunas m'escenifiquen elguns del meus contes. Des de molt jove que em vaig dedicar a l'hosteleria, soc nat un 12 de Gener del 1940; Capricorni per mes dades i m'agrada tot el que faig, en l'actualitat soc divorciat tinc dos nois i una nena casada feliçment, d'ella tinc dos nets nen i nena el meu primer net es diu Nil i sols te tres anys que complirà el 1 d'Octubre 2005, la nena es diu Paula es molt maca com la seva mare la meva estimada filla, es una preciositat, jo des de ja fa uns anys visc en solitari en aquesta preciosa vall dels Pirineus de (Girona) en una casa a quatre vents de nom el "MAS EL SOL SOLET" En ella ens reunim per Nadal el 26 , tots cada any des de en fa molts anys el dia de Sant Esteva per a dinar en família. Aquesta foto que mostro soc jo, d'arrera hi ha una nevada tal com ha de ser, pel lloc que visc. Be dons ara ja sabeu quelcom mes de mi! Una cordial salutació a tots i totes els que em llegiu,
del Ferran de Montagut que es el meu spdònim, ja que en realitat de la vida el meu nom i llinatjes es Ferran Mujal i Naspleda, obstant... (Ferran de Montagut diu que la seva frase inventada per ell es la següent... TAN EN LA CARRETERA COM EN LA VIDA PER MES QUE CORRIS MAI ARRIVES A SER EL PRIMER!)