Què és un poema?

Un relat de: Noia Targarina


Un poema és expressar sentiments,
Que un mateix sent,
Un poema és una cosa bonica,
Que expressa el que una persona sent en aquell moment,
En aquell instant,
Dintre d’un lloc,
Cap una persona,
I que expressa amb paraules.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer