Quan tenia vint-i-tres anys

Un relat de: Artur Caelles

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Quan tenia vint-i-tres anys, feia feines de monitor amb joves de setze o disset. Els dúiem activitats a la natura, excursions, etc. Jo era dels monitors joves. Tenia companys i companyes més grans que jo, i alguns d'ells, els coordinadors, devien tenir uns quinze anys més que jo fàcilment.
Crec que allò ens anava bé a tots, perquè a nosaltres ens agradava sortir de la rutina, i a ells els oferíem la possibilitat de conèixer el món de fora de la gran ciutat, i per altra banda, de conviure, i deixar que es sentissin més lliures, més grans o més independents.
De fet, entre ells sempre hi havia parelletes o rotllets de poques setmanes, i això també ens agradava a nosaltres, perquè a vegades es discutien, o es provocaven gelosies intencionadament entre ells, o ens venien a explicar les seves trifulques.
Per la nostra banda, els monitors també convivíem i ens agafàvem confiança entre nosaltres, i reconec que jo tenia la fantasia que potser algun dia em podria enrotllar amb alguna d'aquelles monitores casades, a les que els trenta i picu els hi esqueien tan bé, i això em donava un morbo brutal.

De fet, entre els companys hi havia solters, solteres, casats i divorciats, i jo n'era una mica el benjamí del grup, i potser per això em semblava que si havia de passar alguna cosa entre monitors, jo seria l'últim en rebre, perquè tot es couria entre els grans.

Un hivern, tornàvem d'una estada de convivència de set dies. Veníem cansats, d'estar junts, de no veure als nostres, d'acumular roba bruta, i sobretot de conduir. El darrer dia, teníem moltes ganes d'arribar a casa i desprendre'ns de la canalla, dormir al nostre llit, i posar-nos roba neta, però encara érem lluny i la nit ens queia a sobre. Finalment, en veure que si continuàvem arribaríem de matinada i espantaríem als pares dels nanos, vàrem decidir desviar-nos una mica del trajecte i anar a passar la nit a la casa on vivia la mare d'un dels monitors, ja gran. Era una masia solitària i freda, i la dona tan sols ocupava la meitat de la planta baixa de la casa, i la resta encara estava a mig arreglar per quan el nen hi volgués anar a passar el cap de setmana.
Vàrem acomodar els nanos i els monitors compartint habitacions i llits. Dos o fins i tot tres per llit, però encantats de la vida, perquè estàvem ja farts de dormir al terra en màrfegues i tendes.
A mi em va tocar dormir a la punta d'un llit de matrimoni, compartit amb dos companys més. Jo a una punta, el coordinador i membre més gran del grup al mig, i un altre company a l'altra punta. Vàrem dormir com soques, tan bé, que l'endemà em vaig mig despertar abans que ningú es llevés. Tothom dormia, regnava un silenci pulcre en tota la casa, i pels porticons es colava la llum del sol, que ja devia fer estona que era dret.
Al cap d'una estona de voler tornar a agafar el son, vaig notar que l'interior del llit es movia lleument, de forma sigilosa, però rítmica. Després d'estar rumiant què passava, vaig deduir que el meu company, el que dormia al mig, s'estava masturbant. Primer no m'ho volia creure, però el ritme era cada vegada més intens i ràpid, i el seu gaudir el feia descuidar la prudència, i fins i tot ell es removia de manera subtil dins el llit.
Vaig agrair estar dormint de costat, d'esquena a ell, i poder dissimular, esperant que quan acabés, es tornés a quedar adormit, i al cap d'una hora ens llevéssim tots com si res hagués passat.
Jo, que no m'havia anat mai malament amb les dones, mai havia pensat el que jo mateix em volia ocultar en aquell moment, i és que jo mateix m'estava excitant, perquè pensava que el company del mig estava de costat, mirant cap a mi, no tenia parella i em passava quinze anys d'edat, i vaig imaginar que potser s'estava excitant mirant-me el cul a mi.
No sé com va anar, que vaig començar a escalfar-me per la situació, i vaig sentir que em pujava l'erecció dins els calçotets.
De tota manera, jo feia una setmana que no em quedava sol, i no m'havia pogut fer ni una trista palla durant la convivència, i també em va costar poc excitar-me sentint el moviment i la respiració del company.
Crec que sense ni pensar-hi em vaig anar excitant, potser per "solidaritat" amb el company, potser per manca d'alliberament durant tants dies... el fet és que estava a gust, i m'estava posant calent també.
Al cap d'una estona d'espiar els sorolls i moviments de l'altre... vaig voler fer una petita gamberradeta... em vaig remoure al llit, vaig fer com si em mig despertés, i em vaig tapar més, enfonsant-me entre les matnes i tirant-me cap al mig... oferint-li una visió més pròxima i exposada de les meves galtes del cul. De seguida vaig deduir que no li era cap lleig, perquè notava com ell aixecava les mantes per observar-me en silenci mentre es sacsejava el membre.
Poca estona va durar la situació, perquè ell va fer la comèdia de moure's també mandrós i es va acostar a mi, i jo hi vaig tornar, sense pensar ni un moment en el que això podria representar, i em vaig enretirar cap a ell adoptant una posició més fetal mentre em feia l'adormit.
Jo no buscava sexe amb ell, perquè no sóc homosexual, mai he tingut cap desig cap a un home, però en aquell moment sentia una morbositat enorme, em sentia desitjat, em sentia desig sexual d'un home quinze anys més gran que jo, que se l'estava pelant mirant-me el cul, i això, no em desagradava.
De mica en mica, fent-nos els mandrosos, ens vàrem anar acostant l'un a l'altre, ell feia la masturbació més lenta ara, i el sentia respirar casi al meu clatell. Vaig restar immòbil, pensant què podria passar aleshores. Jo no volia pas tenir sexe amb ell, però m'excitava la situació. Estava a l'espectativa de la seva reacció, però no passava res, seguia aquell silenci... i de mica en mica, molt subtilment, vaig sentir que m'estava acaronant molt lleument el cul, per la zona central, allà on la roba del calçotet no toca la pell. Era un tocament molt lleu, i per això vaig intuir que ell encara es devia pensar que jo dormia, i que no em despertaria. Seguia notant aquell acaronament, amb moviments en forma de creu, al llarg de la ratlla del cul, i al través, passant d'una galta a l'altra, de forma molt suau i discreta.
Bufffffff... em sentia la cremor a la cara... reconec que sense plantejar-me res, m'estava posant calent aquella situació... d'alguna manera em sentia espantat i alhora excitat, no ho volia, però m'agradava... Em va semblar que allò podia acabar allà mateix, en aquell moment, i inconscientment vaig tenir el desig que no fos així. El fet d'estar fent una cosa agosarada, una gamberradeta, m'accelerava el cor i em provocava una emoció que em produïa un gran plaer. Vaig moure el braç dret cap al darrera, i vaig notar com ell, en veure que jo em movia, reculava una mica i s'apartava de mi, espectant. Sense moure cap altra part del meu cos, en aquella posició fetal, vaig fer com si dormís però vaig passar una mà cap al meu darrera, vaig ficar el dit gros de la mà per dins la veta del calçotet i el vaig fer córrer avall, fins a mitges cuixes, deixant al descobert les galtes del meu cul, lleugerament obertes per la posició en que jo estava, i vaig tornar a fer com si estigués dormint... quina tonteria... però ja estava fet. Em feia l'adormit com si no estigués al cas del que estava fent ell, i de cop i volta, faig això i em torno a posar com si estigués dormint... Ja estava fet, i no sabia a què portaria allò, perquè en realitat, jo no ho havia fet buscant res, no buscava sexe amb ell, però m'agradava el joc de l'excitació, ara ja compartida.
No sabria dir si era un abandonament al plaer d'ell, una submissió, un consentiment... no ho sé, i tampoc era moment de plantejaments filosòfics.
La seva reacció no es va fer esperar gaire, i després d'uns instants d'incertesa, el vaig sentir remoure's de nou al llit, darrera meu, acostant-se de nou cap a mi, de nou el vaig sentir respirar darrera el meu clatell, ara ja més lentament, i no el sentia seccejar-se el membre... fins que vaig sentir una cosa gruixuda, de tacte fi, de punta arrodonida que es col·locava suaument en el buit que quedava entre la bossa dels meus testicles i el meu anus. Allà, en aquella posició fetal, aquell buit era com una invitació a l'acoblament sense penetració, era com un rebedor d'entrada al contacte subtil, i allà, en aquella concavitat, vaig sentir el seu membre, com prenia contacte amb la meva pell. Al contrari del que hauria estat lògic, aquell acte no em va espantar, sinó que em va excitar molt més... era el contacte físic entre un jove de vint-i-tres i un home de quaranta, un contacte íntim, a través de parts... íntimes.
Al notar el contacte, tots dos ens vàrem quedar aturats per uns instants, com si els dos estiguéssim gaudint del contacte o com si els dos estiguéssim esperant la reacció de l'altre. No va passar res, i ell va moure fitxa, o millor dit, va moure el seu prepuci, sense deixar de tenir contacte amb la meva pell, primer en fins moviments circulars, com si cerqués els límits de la concavitat i després cap a dalt, topant amb les galtes del meu cul, obrint-se camí i cercant el contacte del seu prepuci amb el meu anus.
En sentir que la seva punta rodona i calenta tocava l'orifici, i que exercia una petita pressió, com si ell volgués posar l'anell a l'extrem del seu membre, vaig sentir que havia de fer alguna cosa, perquè jo tenir claríssim que no volia ser penetrat. Ja patia prou per estar fent una cosa que per mi no tenia nom, que no es despertés l'altre company, que dormia a l'altre costat del llit, per saber com acabaria tot plegat, per saber com resoldria tot allò que estava passant aquell matí entre ell i jo i per saber com ho resoldria amb mi mateix després. Sabia que era qüestió d'instants oferir-me per a la penetració, o canviar el rumb dels nostres actes. Vaig actuar per instint, sense pensar, i em vaig remoure al llit, fent el gest de tombar-me cap a ell, mentre m'encongia i em recargolava fent-me més petit. Ell va reaccionar d'immediat, mig espantat de la meva pos
sible reacció, tement el pitjor suposo. Va recular i va restar a l'espectativa, agafant-se el membre amb la mà, immòbil.
Vaig tombar-me cap a ell mentre posava el cap dins les mantes, evitant la llum, evitant mirar-lo, evitant també que em veiés la cara, evitant la trobada de les nostres mirades. Ho vaig fer a poc a poc, amb els ulls tancats, fingint encara que dormia... quina tonteria...
Quan vaig ser en la mateixa posició fetal però de cara a ell, mentre encara aguantava les mantes aixecades per obrir-me pas, amb el cap sota la protecció de la roba del llit, vaig obrir els ulls, i vaig poder veure el seu cos, just a temps per veure com ell treia la mà del seu membre i el deixava sol, exposat, erecte, mirant cap al seu melic. No duia samarreta, i tenia els calçotets abaixats, just per sota dels seus testicles.
Jo encara no m'havia aturat en el meu moviment de tombar-me, tapar-me el cap i adoptar de nou la posició fetal, venia com en un moviment mecànic, com un autòmata. No hi vaig pensar en el que passaria aleshores, vaig veure el membre alliberat de la mà d'ell, i vaig fer cap en aquella direcció, sense tocar res amb les mans, només mirant i acostant la cara en aquella direcció, cada vegada més a prop d'aquell membre, erecte. Vaig aturar-me a un centímetre entre els meus llavis i el seu prepuci, gros i rodó. Sentia l'olor de la pell, l'olor de l'escalfor, i cap altra, i en aquell moment vaig sentir la curiositat de besar-lo, tocar-lo amb els llavis, per saber què era besar un penis com el meu.
Vaig posar els llavis com si estigues dient uuuuuu i el vaig tocar per la punta. Una punta que encaixava perfectament amb el buit que jo li deixava en la meva boca, en contacte, però fora d'ella, i vaig sentir l'escalfor, la tensió, i la suavitat d'aquella pell. No podia pensar, així que només vaig fer, vaig obrir una mica més els llavis, i vaig deixar que entrés només el prepuci, fins on comença la verga, només el cap, tot dins la meva boca, i el vaig xuclar mentre feia moviments circulars amb el cap, el vaig xuclar per sentir tot el seu tacte, tota la seva tensió i tot el seu desig, el xuclava com si fos un xupa-xups.
Ell no deia res, ni es movia, però sentia com li tremolaven les cames, com si s'estigués enrampant amb un endoll mentre jo li menjava el capullo. Ja tot m'era igual, allò no tenia marxa enrera, vaig pensar per un instant que li estava fent una mamada a un paio de quaranta anys, del meu mateix sexe. Estava segur que allò no es repetiria mai més, i potser per això em llençava, conscient que no es repetiria una situació així, vaig voler provar-ho, vaig voler fer-li una mamada com les que em fan les noies amb les que he estat, volia conèixer la sensació, i ho vaig fer. Poc a poc vaig baixar cap a la base del membre, sentint com pels meus llavis corria endins la pell, poc a poc, sense voler masturbar-lo, sense voler tocar-lo, allò ja ho estava fent per mi. Avall un trocet, i tornar enrera a poc a poc, avall un altre cop, aquesta vegada una mica més, i cap enfora altra vegada, i tornar a baixar, i pujar per parar. Però aquell moviment no parava, perquè aleshores era ell qui movia suaument la seva pelvis en moviments lents cap dins i cap fora de la meva boca. Llavors jo vaig poder deixar de pensar en el que feia, i sentir el que m'estava fent ell. M'estava penetrant per la boca.
Quan vaig pensar que allò ja s'allargava massa i començava a ser incòmode o... potser "avorrit", comparat amb lo esbojarrat que havia estat tot fins aquell moment, vaig voler sortir, treure el seu membre d'entre els meus llavis i veure què passava, i just llavors vaig sentir com ell no volia que jo marxés, aixecava la pelvis darrera de la meva boca, per evitar sortir-ne. Va ser llavors quan vaig sentir com la seva mà es posava suaument sobre el meu cap, oberta, com qui agafa una pilota per dalt, i molt suaument m'aguantava perquè no marxés d'allà, mentre accelerava el ritme dels seus moviments pèlvics, cap a dins i cap a fora.
Em vaig abandonar uns instants a la submissió, just per sentir com el ritme s'accelerava ja de manera uniforme. Vaig voler sortir, per deixar que se l'acabés de pelar i s'escorrés, però la mà encara era allà impedint-m'ho.
Jo, en aquell moment, crec que desitjava més tornar a fer una animalada com totes les que s'estaven succeint des de feia ja molta estona, la sensació de fer-la grossa m'atreia, em donava plaer, més que no pas tenir sexe amb un home. Vaig fer com si volés marxar tan sí com no, però sense forçar, només per sentir com augmentava la pressió de la seva mà sobre el meu cap, només per sentir-me sotmès. Ja no el sentia respirar amb força, ara feia uns sorolls interiors, com el que es fa quan aixeques un gran pes de terra que quasi no pots amb ell. Just vaig identificar aquest so quan vaig sentir com la boca se m'omplia d'un fluid sedós i calent, amb tres rajades espesses, dolces amb un puntet d'agre... Tal i com va entrar em vaig empassar la primera glopada, i darrera d'aquesta dues més, fins a fer net i poder retirar el membre de dins la meva boca.
Ell restava immòbil, ja no feia sorolls guturals, ni li tremolaven les cames, només respirava amb profunditat.
Tal i com vaig venir, vaig marxar. Em vaig anar tombant cap a l'esquerra, sense dir res, arronsant les cames i tornant a treure el cap de sota les mantes. Em vaig ageure de nou d'esquena a ell, i vaig seguir fent com qui dorm, com si res hagués passat, sentint només el batec accelerat del meu cor, i els llavis humits d'aquella dolçor sedosa.

D'allò no se'n va parlar mai més, ja no recordo què vàrem fer l'endemà. Segurament llevar-nos, esmorzar i marxar. A ell li vaig perdre la pista durant molts anys, i quan ens hem trobat casualment, hem fet com aquell que res no hagués passat, com si els dos ho haguéssim somiat. Per altra banda, jo no he tornat a tenir cap contacte sexual amb cap home. Vaig evitar pensar-hi durant mesos, i quan ho vaig fer, finalment em vaig poder masturbar i escórre'm jo també pensant en aquell matí d'hivern, per tornar a deixar aquests records adormits en un raconet molt amagat del meu cap, per no tornar-los a tocar, fins ara, que he volgut compartir-los amb vosaltres.

Comentaris

  • Sincer i apassionat[Ofensiu]
    Alba Martínez Quer | 02-12-2008 | Valoració: 9

    m'ha encantat, és sincer. I m'encanta de la manera que escriurs i expliquees les coses, d'una manera en què te les pots imaginar. Crec que és una cosa que a tothom li pot passar i ningú se n'ha d'avergonyir. Molt bó. Segueix així.

l´Autor

Artur Caelles

2 Relats

1 Comentaris

1655 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
http://animaldebosc.blogspot.com/