Príncep virtual

Un relat de: Bartomeu Carles

Es despertà d'hora. Se sentia cremar per dins. Encengué l'ordinador i obrí el programa de correu electrònic. Necessitava escriure-li un dia més, com si fos el primer.

Redactà unes poques línies, seguint el dictat del cor:

"Estimat príncep:
Ahir vaig adormir-me, de nou, pensant en tu. Em semblà que eres talment al meu costat i que m'estimaves com només tu saps fer-ho. Podrem veure'ns avui, de nou? Posa't aquells texans negres i la camisa a quadrets verds. Et queden tan bé... Que tinguis un bon dia. A les sis seré al bar. A reveure, amor."

Premé el botonet de tramesa. Sospirà d'alleujament i de desig. Entrà en una segona adreça i escrutà. No hi havia cap nou missatge. Tan era. Tenia coses per dir. Escrigué:

"Princesa meva:
Jo també he pensat en tu, tota la nit. Et trobo a faltar. Només em fa feliç ser al teu costat. Ens veiem a les sis. No et cansis massa a la feina. Per a tu: tendres petons sobre el teus llavis de mel".

El missatge féu via, virtualment disciplinat. L'imprimí.

A la feina, les companyes l'abordaren de nou. Volien que els ensenyés una nova carta d'amor d'aquell amant tan dolç.

Cap al tard, al bar, l'amo del local veié entrar, com cada dia, aquella dona tan elegant i empolainada. "Ronda la ciquantena" -pensà-, "però encara fa goig". Sabia que, avui també, demanaria dues copes de cava, i seuria a la taula del racó -a tot estirar una horeta llarga- amb la mirada fitant fixament el seu davant i amb un somriure enigmàtic als llavis. En marxar, sobre la taula, quedaria una copa buida. L'altra, òrfena de reclam, plena a vessar un cop més.


Comentaris

  • Com mola![Ofensiu]
    AnNna | 10-10-2004 | Valoració: 10

    Ei... m'encanta!!!
    Misteri, amor que no existeix, les ganes de sentir-se estimada... Molt bé!
    Vinga, fins un altre!

l´Autor

Bartomeu Carles

23 Relats

76 Comentaris

47273 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Salutacions des de Girona, ciutat on vaig néixer un llunyà desembre de 1967 i on des de fa ja una colla d'anys torno a residir-hi després d'haver fet un petit tomb (Cambrils, Manresa, Logroño, Barcelona).

Malgrat que he picotejat en molts terrossos (la música, el magisteri, la psicologia) vaig aconseguir finalment una autèntica proesa (encara no me'n ser avenir): llicenciar-me en filosofia i lletres, secció d'història de l'art.

Ara, en aquestes terres, em guanyo la vida com a funcionari (intento ser dels que realment funcionen; no dels que es converteixen, per si mateixos, en una funció lamentable). Amb dedicació parcial, trec també el cap pel món de la docència.

Intento assaborir els petits plaers que la vida m'ofereix: una bona conversa, un paisatge colpidor, un xic de música, un àpat ben cuinat i degustat en bona companyia. És a dir, intento sentir-me part d'un món que viu i respira, ple de sons i sabors i en el qual l'amistat esdevé l'autèntica senyera que dóna sentit a tot el que sóc i el que puc arribar a ser.

Sense cap mena de dubte, el meu autèntic delit ha esdevingut la lectura i l'escriptura. Un bon dia vaig conèixer aquest web. I aquí em teniu, disposat a compartir personalitat i producció. Els vostres comentaris sempre seran benvinguts. Jo us faré arribar els meus. I, així, entre tots farem un xic més de camí.

A reveure!