Poesia fúnebre

Un relat de: morhul

Temptes la mort
I saps prou be que et mira,
Amb ulls tendres, insaciable
Deixant passar per davant teu la vida.
Mires enrere temorosament.
S'acomiada l'esperança.
Tota una vida dempeus
Per restar dins aquest clot profund.
Contemplant el temps
Còmodament, mirant com passen els dies
Esperant poder despertar d'aquest malson
Tantes preguntes en les que mai trobaràs una resposta.
I veus que els teus ulls no tornaran a obrir-se,
Per contemplar de nou la llum del dia.
Degradat i corromput.
Irremediablement perdut.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

morhul

1 Relats

0 Comentaris

516 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor