Poesia en record de l'Òscar, el meu marit

Un relat de: Noia Targarina


L'alegria no hi és,
que feliços que érem nosaltres com una família,
ho trobo a faltar.
Avui és un dia per recordar,
i per sentir l'Oscar,
a cada aniversari pensarem en l'Òscar,
i ens sentirem feliços
d'haver-lo tingut al nostre costat,
ens en recordarem de com era,
de la seva simpatia,
les seves ganes de viure,
del seu amor cap a nosaltres
i de la bona persona que era.
Sempre el trobarem a faltar,
Una persona com ell no s’oblida fàcilment.
Cada aniversari ens sentirem tristos,
ja que ens l’estimàvem molt,
i el trobarem a faltar a cada moment i a cada instant.
Ja ha passat un any que no hi és i encara el trobo a faltar.
—Óscar t’estimo i t’estimaré sempre i mai t’oblidarem!
Petonets de la teva estimada Glòria i del nostre fill Òscar!

Comentaris

  • És molt trist. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 26-02-2023

    Un poema que realment és molt trist, viure amb el record del teu marit, que ja fa un temps que no està, en companyia teua. M'ha emocionat com ho descrius.
    Si et ve bé, i tingues temps, ja em diràs en l'últim poema meu. Gràcies.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT