Poesia de Lluita!!*!!

Un relat de: Gerard Péreulària

Quan no tingui res al cap

quan la buidor m'ompli del tot

quan el fum siguin paraules

i les lletres núvols

d'un món enboirat



Quan no tingui res al cap

a tot drap desapareixeré

sentire les cames canses

de tan caminar

entre els aires

com explosió

he sortit disparat

vers el teu pensament

escric en la inèrcia

d'alimentar-me

amb la teva mirada somriure

en l'albada

ullet en la nit

abraça'm
que em vull perdre en
el teu desig...



Quan no tingui res al cap

quan el fum em pugi de la boca al cervell

quan el ferro de la sort

sigui tan sol rovell

quan les flors del meu jardí

roses i clavells

cavalls i ocells

d'esperança

lluita

i amor.....

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Gerard Péreulària

Gerard Péreulària

75 Relats

16 Comentaris

52488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Vaig néixer un 20 d'octubre a Barcelona. Soc de Sants, català i de la ceba. Em defineixo com a neo-romàntic. Soc de sentiments ferms, estimo l'art, l'amor i l'humor amb un cor de filferros i cotó fluix.

Amb la llança clavada dels sentiments anem vivint l'esperança que és l'amor l'únic camí. Quan comença la Lluita neix la Llibertat...

Llegeix-me, descobreix-me