No desprèn prou la meva poesia....

Un relat de: Gerard Péreulària

No desprèn prou la meva poesia
diu la Cunilingus

No desprèn prou sang
quan et fereixen el cor?

No sues prou
quan et mors de set?

No sents els peus
per què voles
enlairada i excelsa
en les paraules
que no saps llegir

No desprèn prou
la meva poesia
diu la Cunilingus

No crema prou el foc
quan s'acosta
cap a tu?

No saps llegir
a on no hi ha paraules?

No sents els peus
per què voles
quan les paraules
van pel terra.....



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Gerard Péreulària

Gerard Péreulària

75 Relats

16 Comentaris

52223 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Vaig néixer un 20 d'octubre a Barcelona. Soc de Sants, català i de la ceba. Em defineixo com a neo-romàntic. Soc de sentiments ferms, estimo l'art, l'amor i l'humor amb un cor de filferros i cotó fluix.

Amb la llança clavada dels sentiments anem vivint l'esperança que és l'amor l'únic camí. Quan comença la Lluita neix la Llibertat...

Llegeix-me, descobreix-me