Poema per tu predí

Un relat de: fada roja

Un dia va ser la primera vegada que et veia i un altre el darrer

mil i uns jocs de nens fèiem junts encara que tu no ho eres

la responsabilitat de portar una familiar tan gran va ser el motiu de moltes de les teves discussions.

Un caràcter dur i fer-me van ser el que d nen et feien resistir les guerres i aquells temps de pobresa

Mai em demanares que et fes un poema en vida, però des d'allà adalt sé que si que me l'estàs demanant i per això te l'escric no soc una experta ni vull competir amb ningú tan sols volia escriure unes paraules que parlessin de tu, de les teves mans acariciant-me, de la teva veu adorant-me, dels teus llavis besant-me, dels teus braços acotxant-me i amb aquestes paraules et vull dir i recordar el que t'estimo.

Mai em vas demanar un poema en vida, però sé que des d'allà adalt me l'estàs demanant.


Comentaris

  • Molt tendre[Ofensiu]
    AINOA | 17-11-2005 | Valoració: 9

    Molt bonic Carme.
    Estic ben segura que on sigui que es trobi aquesta persona, es sentira orgullosa de tu.
    Es mostra molt quant el estimabas i tot el que va ser per a tu.
    Segueix aixi portanlo dintre el teu cor i estimanlo com el primer dia.
    Una abraçada macá.

  • felicitats[Ofensiu]
    fill de les ombres | 21-10-2005 | Valoració: 9

    felicitats fada roja per un poema que de ben segur, des d'allà on és, ell l'agraeix i en fa festa.
    quan el temps corre i passa depressa, és bonic que el que deixem enrere, tot i que ens entristeixi enyorar-ho, siguin bons moments per guardar al cor.

    m'agrada molt la teva senzillesa perquè et surt de dins amb tendresa, sense les ombres que en fer-se gran acaben cobrint els nostres actes.
    no competeixis, la literatura no és els uns contra els altres, sinó que tot allò que fem, suma, suma i suma! per la nostra llengua, per la nostra cultura... contra aquells que la volen veure morir.


    tens 11 anys, camí dels 12... jo a aquella edat amb prou feines volia llegir...
    aquesta pàgina és sols un principi! segueix així!

    un petó i benvinguda a RC!

l´Autor

fada roja

1 Relats

2 Comentaris

1584 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Carme i tinc 11anys a punt de fer els 12... el meu oncle va se el que em va dir d'aquesta pàgina perqué ell i escriu i savia que a mi m'agradava escriure...jo veix la vida positivament...trob que es un regal i que qui no l'aprofita o en fa mal ús es perque vol...be m'agradaria molt que us miressiu i comentessiu alguns dels meus poemes!! gracíes moltes aferrades adeu!!

Últims relats de l'autor