Poema per la reconcil.liació

Un relat de: HENRY WILDE
Aquest deix de temps
que ara encapso
breu i meticul.lós,
em porta a retrobar-te.

Per tu vaig deixar de ser
i ara que res em confon
puc donar-te
versos i gràcies.

Agafa´ls!
No creguis mai
que un bon record
no et farà falta.

Et vaig estimar molt
i ho continuaré fent
però sense esperar-te.

Jo no era l´error.
Va ser l´amor
qui va equivocar-se

Comentaris

  • papisort | 22-07-2013

    Segur que va ser l'amor que va equivocar-se. Perfecte per una reconcil-liació

l´Autor

HENRY WILDE

6 Relats

9 Comentaris

4562 Lectures

Valoració de l'autor: 7.80