Poema fet per la meva sogra Josefina

Un relat de: Noia Targarina

Tinc una Sogra,
Que és la millor del molt,
m’ ajuda,
estar amb mi i el nen,
Quina sort que tinc,
En els moments tan durs de la nostra familia,
la tinc al costat,
sort en tinc,
Que seria sense tindre-la al nostre costat,
és una gran ajuda ,
i la veritat,
és que em sento contenta i feliç,
de tindre-la al meu costat,
per mí es com tindre una mare,
en comptes d'una sogra,
Gràcies mare per la teva ajuda,
i la teva companyia,
m’ ajuda molt i en reconforta la teva companyia,
que m'ajuda a portar aquests moments,
tan durs per tots,
i que poc a poc ens anirem en sortin tots junts
i si Déu vol poc a poc aniran millorant l’ Óscar

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer