Poema etílic

Un relat de: Quisinojo

Avui som divendres
i he sopat vi
una ampolla de vi
només vi
bé, vi i una mica de
pa amb tomàquet.

T'esperava per sopar
i no has vingut
però m'és igual, Albert
perquè sé
que els meus fills
duran el teu cognom.

Després, mig en secret,
he vingut a veure't tocar,
i he parlat amb tu uns minutets
i ara, Jaume Pla,
no tinc clar si t'he oblidat,
a tu i les meves paranoies,
o si t'estimo més que mai.

I al final, com per rematar la nit,
has aparegut tu, Gerard, el "nen",
"què, a l'Abbey, com sempre?",
i t'he dit que no, perquè avui no,
mentre et tocava els cabells
i em deies noséquè d'unes entrades
i jo pensava en tu i en l'estiu
i en els divendres de l'Abbey,
i en l'Albert.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10592 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!