poema et peralumnes de cuart d'eso

Un relat de: sentmenat

Plouen somnis trencats, aquesta nit
causants de tristeses en el meu pit.
Les promeses fetes aquell matí
s'han esfondrat amb el teu partir.
Venedor d'il·lusions i falses esperances
vas guanyar-te el meu cor
amb dolces mentides d'amor.
El càstig ha estat elevat
una vida solitaria durant l'eternitat
per tu, per mi, pel nostre joc obscè.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

sentmenat

1 Relats

0 Comentaris

305 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor