poema 1

Un relat de: Verdeta

He de plorar un poquet cada dia per treure'l
i encara l'anyoro i m'aferro a la seva olor
que ha deixat per tots els racons
per marcar bé els llocs on l'he estimat
d'un blau trist de moixos llunes i adéus.

De verd a blau trist
quina merda d'estiu més fred.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Verdeta

Verdeta

1 Relats

1 Comentaris

499 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor