Plou ! mini-mini poema

Un relat de: ninou

Ja, Ja, Ja!

Un, dos, tres... pLou !

i no fa sol.

Comentaris

  • jajajaja[Ofensiu]
    kispar fidu | 06-11-2005

    una, dos i tres gotes quan fan de la pluja una caiguda ràpida d'alegria.

    mini-mini, però té la seva gràcia... jeje!

    Que vagi bé!
    Ciao!

    Gemm@

  • (mini-mini comentari)[Ofensiu]
    mar - montse assens | 10-03-2005


    :-)

l´Autor

ninou

9 Relats

17 Comentaris

13489 Lectures

Valoració de l'autor: 9.23