PLORS

Un relat de: cirereta7

Sento plors. Són plors aguts plens de desesperació. Sembla una nena. Una nena no massa gran. D'uns sis anys diria. Els sento. I se m'esgarrifa tot el cos. Els sento. Se m'encongeix el cor. Sento la paraula mama. Sento amb més intensitat els plors. Torno a sentir mama. Paraules ofegades en un intent de cridar. Sento més intents de paraules. Ja no sento plors. Només algun ploriqueig agut. I enmig algun crit desesperat. Em quedo quieta. Escolto. M'entren calfreds. M'esgarrifo. "Crits" d'ajuda. Mans soltes. Una nena sola. Una soledad molt sola. Una soledad desemparada. Una ment negra, enmig d'una pluja de plors. Sento els plors. No puc, m'esgarrifen. Surto al replà. O no. Primer em mentalitzo. Sí, surto. Em vull mullar de la trista pluja. Oh no, ara ja no sento plors. Només suspirs. El rendiment guanya. La nena no plora. Obro la porta. Abans de mirar faig un suspir. Obro de bat a bat. Veig la mort. La mare de l'Anna morta. Un cop al cap. El cap estès sobre un bassal vermell. Un vermell passió, un vermell amor, un vermell que ja no pot sentir res d'això. Un líquid ja no tan líquid. Un sòlid vermell, mort. Els ulls oberts, buits. Continuo sentint els sospirs, i com una llàgrima cau galta avall, amb un suau fregament a la tendra cara. Alço els ulls. Veig l'Anna. Els ulls de l'Anna. Uns ulls negats. Uns ulls estil oceà. Un oceà on s'hi enfonsen mil preguntes. On s'hi enfonsen mil perquès, on ella s'hi enfonsa. Els ulls de l'Anna. Els ulls de l'Anna mirant els meus. Els ulls de l'Anna. Els ulls de l'Anna sense mare.

Comentaris

  • * els ulls dels Plors sense mare *[Ofensiu]
    kispar fidu | 07-02-2007

    eis! bones guapes! (per si encara esteu amb la nina! que sou inseparables! jeje)

    Quina gràcia veure't per aquí! i saber que també escrius! (ara falta enganxar a la nina ;))

    Veig que les classes d'història et serveixen també per literatura, eh! jeje

    Un relat amb frases curtes que van visualitzant escenes. Els plors, l'habitació, dins, fora, el silenci, més plors; la sang, la mort... I finalment el motiu d'aquells plors d'infant... la pèrdua de la mare... un cop molt fort.

    Pàrlaveu potser de la guerra a classe?

    Com va tot? Què tal les coses per aquí dalt? Pel que vaig veient de tant en tant pels flogs veig que molt bé! La Nina, l'Ada i tu sou inseparables, eh! ;)

    petons a les dues! i als de per aquí!

    Gemm@

l´Autor

cirereta7

3 Relats

3 Comentaris

1865 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor