Pirata enamorat

Un relat de: patim patam patum

recordo aquella nit com si fos ahir.
jo era un pirata nevajant en un mar d'amor i tu...simplament eres tu.
de tant en tant, venia timidament , et deia queatre cosetes i m'en tronava.
el temps passava massa ràpit, semblava que aquells ridiculs 30 minuts de , fossin 30 minuts de vida, 30 minuts per estar amb tu.
30,29,28...ja només faltaven 20 minuts, el temps s'escurçava però finalment tu i jo sols. Però què passaria m'atraviria o no?
Vaig mirar el rellotge i vaig veure que ara nomès faltaven 10 minuts, i 10 minuts passarien massa rapit.
em vaig acostar amb tu i a cau d'orella et vaig dir unes quantes paraules... m'agradava sentir la olor dels teus cabells, m'agradava que m'escoltessis.
finalment va ser el moment, el moment de marxar...a punt de creuar la porta, vaig venir a dir-te adeu, va ser un acomiat sencill però innnoblidable.Què pensaves tu en aquell instant?
era hora, vaig girar-me, amb la bandera a l'espatlla i et vaig veure a tu, allà....sol...perdut...fins i tot m'atraviria a dir que una mica trist.
vaig tornar-te a dir adeu,aquest cop una mica lluny de tu...i vaig creuar la porta mirant enrera i imaginant-me tot el que podria haver passat .
si enlloc de mirar el rellotge cada dos segons hagues estat allà amb ell i disfrutant del moment..ara potse..................QUIN MISTERI!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

patim patam patum

3 Relats

3 Comentaris

2211 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00