PETITS POEMES

Un relat de: Marc Freixas

PETIT POEMA :

t'emociones quan em cremo la pell,
amb el Sol que hi ha dins teu.

Em cremo per tu sempre;
però no sé quin és el problema,
que fa que de vegades em tinguis lluny de l'amor,
quan tenir-te a prop em faria més feliç.

Ets la distància que el meu cor enyora;
no sabria com demanar-te aquest desig,
si no fós per tu i el teu record,
que guardo encara avui, amb una miqueta de sort.

Tot i això, petit poema,
encara et tinc,
i encara t'estimo per sempre.


QUÈ ÉS UNA INSPIRACIÓ POÈTICA?

Una inspiració poètica és una invitació per descobrir-se a un mateix, mitjançant una il·lusió que neix dins del propi ésser; o sigui, no és més que un instint genial.


CINC PETITS POEMES


1.FINESTRA :

Quan passa una oreneta,
dins meu hi ha un cel clar,
i sembla que voli dins de la meva alegria;
però si passa quan dins meu no hi ha un bon dia,
vola molt lluny de mi.

2.PER A TU :

Per a tu,
escric paraules fàcils;
per a tu faig una nova poesia.

Poesia íntima, de comprensió.

Per a tu, gràcies,
mil gràcies;
per a tu princesa de la nit,
molt bona nit.

3.LLUM, DESIG I AMOR :

Cor i sentiment que neixen de l'amor;
del nostre amor, i de l'amor de tots.

Lletres de cançons inacabades i perdudes,
faltades de melodies que s'amaguen rera teu.

Falta aquest desig amb llum pròpia;
fa falta un amor de veritat.

Llum, desig i amor!!

4.RÀPID :

Vull ser més ràpid que el vent,
i poder cridar tot el què pugui,
i poder dir tot el què sé,
i no callar,
i no morir en l'intent.

5.QUATRE COLORS :

El blau del cel i el mar,
el verd del camp;
el negre de la nit i el dol,
el vermell de la sang.

Cel, mar i camp,
nit, dol i sang.






Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marc Freixas

Marc Freixas

725 Relats

1414 Comentaris

869474 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
Vaig neixer a Sant Pere de Riudebitlles -poble situat a la comarca de l'Alt Penedes amb provincia de Barcelona- un 13 de gener de 1975... o sigui que jo vaig arribar quan un impresentable moria pel be de tots en aquest mateix any.
Es ben cert que jo tambe soc fill d'una generacio covarda, pero per fer-hi quelcom, faig servir el poema com a fil conductor de la meva propia vida, i aixi, d'aquesta manera ressegueixo el bell paisatge de punta a punta amb el vers ben primitiu i nu... sense poema no soc res, i aixo ho saben be la gent que m'estima i m'envolta per aquest fotut mon que ens fa viure sempre depressa i a contracorrent.
Tinc una dona meravellosa,i dos fills maquissims : la Marina de 10 anys i en Biel de 3.
Prefereixo que no em valoreu, gracies.