Per què diferent...?

Un relat de: SJJ123

Comencen les classes del dilluns, tothom està cansat, els amics de tots els cursos expliquen el que van fer dissabte i diumenge, quasi tothom diu:"Jo he anat de viatge amb la meva família" o "He quedat amb els meus amics".
Però hi havia una nena que estava en un grup d`amics i li van preguntar que què va fer dissabte i diumenge i ella va dir: "Jo...doncs...estudiar i...".
Els nens els hi va dir: " Estudiar? Marta, però si no teníem controls...
Va sonar el timbre per a la primera classe, la Marta estava una mica distreta, pensava que ella era la única de la classe que en aquell cap de setmana no havia fet res de divertit, estudiar sense tenir controls...i està sola a l`habitació sense fer res.
Va arribar l`hora del pati, tothom estava content perquè parlarien de moltes coses que farien per Nadal...
Però la Marta no parlava sols escoltava i pensava que ella no fa res per les festes, es preguntava sóc diferent? O sols són paranoies meves sense sentit...
Quan es va acabar la mitja hora de pati, i tornaren a començar les classes, català i després informàtica que a tothom li agradava però a la Marta no, mai li agraden els aparells electrònics, va ser una hora de classe perduda.
En acabar el matí, tothom se`n va anar a casa.
Quan la Marta va arribar a sa casa, es va posar a dinar amb la seva família, i va pensar en el matí, i li va preguntar a sa mare: "Mare, què farem aquest Nadal?" la seva mare li respondre: "Aquest Nadal aquí a casa. Per què ho preguntes?
La Marta es va quedar un moment callada i llavors es va aixecar amb ràbia i va anar al lavabo es va tancar amb clau i es va posar a plorar com una boja...
La seva mare va corre darrere ella però no la va parar i en arribar al lavabo li va dir: "Marta què et pasa?". La Marta seguia plorant i dient cridant: "Sóc diferent sóc diferent em vull morir i començà una nova vida". La Marta es va aixecar i va començar a tirar totes les coses al terra. La seva mare va trucar a la policia i a la ambulància i intentà convèncer a la seva filla que no era diferent que era igual!
Van passar uns 15 minuts va arribar la policia i la ambulància, la Marta seguia plorant com una boja s`havia fet tallades per tot el cos, quan la policia va entrar la va agafar i posar-la lligada a la llitera de la ambulància ja que estava completament boja no es podia controlar la seva mare plorant.
En arribar a l`hospital es va calmar, li van fer unes preguntes psicòlegs i psiquiatres, i van confirmar que es tenia que quedar ingressada en un centre de psiquiàtric la seva mare va dir què? Està boja?
Dies actuals la Marta està encara en un manicomi, ja que no controla el seu cervell, i seguis dient que es diferent dels altres.

Comentaris

  • Deu n'hi dó[Ofensiu]
    Dhoulmagus | 24-01-2007 | Valoració: 7

    Deu n'hi dó la història que t'has muntat! jeje.
    Està molt bé, però , aquest cas és real??
    Segueix escribint! ;)

l´Autor

Foto de perfil de SJJ123

SJJ123

1 Relats

1 Comentaris

595 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor