Nit Gran

Un relat de: Boreal
L’Oriol arriba a casa després del seu entrenament d’hoquei. Aquest vespre el Barça juga la final de la Champions i ha quedat amb els seus amics per a anar a la plaça de Catalunya a veure el partit a través d’una pantalla gegant.

Poc després el venen a buscar i parteixen guarnits amb tota mena d’elements blaugranes. La plaça és plena de gom a gom; l’ambient és espectacular. Busquen un lloc on es vegi mitjanament bé i esperen nerviosos l’inici del partit.

El rival és el Milan i es juga a Londres. Més de trenta mil barcelonistes han viatjat. Ell voldria haver-hi anat, però econòmicament no s’ho va poder permetre.

El partit és tens. Avança fins a la meitat de la segona part quasi sense ocasions. L’equip italià demana un penal inexistent, però l’àrbitre no cau en l’engany. Quan ja queda poc pel final, el Barça trena una jugada espectacular i marca el gol que l’avança al marcador. Tant els culers desplaçats a Londres com la multitud amuntegada a la plaça embogeixen d’alegria.

Els darrers minuts es fan inacabables. La gent conté la respiració mentre l’equip milanès es llença desesperat buscant l’empat. El Barça, però, conté les envestides del rival i a la fi l’àrbitre fa sonar el xiulet que decreta el final del partit: la Champions és blaugrana!

L'èxtasi és total. Ningú pot contenir l'emoció i és tal l’eufòria que acaben abraçats a gent a la qual ni tan sols coneixen.

S’intenten dirigir cap a Canaletes a gaudir de la celebració, tal com marca la tradició, però és tal la multitud que els és gairebé impossible moure-s’hi.

Aturats entre tanta gent observen per la pantalla com la capitana Vicky Losada i la resta de companyes aixequen la Copa davant una afició entregada.

La celebració s’allarga fins ben avançada la nit. A poc a poc la gent ha anat abandonant la Rambla i toca tornar ja cap a casa.

En el camí de tornada l’Oriol marxa content per la gran nit viscuda, però en el fons somia que en un futur l’hoquei mogui multituds i passions com aquestes noies del futbol.

Comentaris

l´Autor

Boreal

2 Relats

3 Comentaris

1657 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor