Mar i Cendra

Un relat de: Silvia Corral Fernandez

Avui serà el dia , el meu cos passarà d' un estat material a les partícules grisenques .Avui sóc cendra.
El dia està assolellat, és juliol i tal com vaig designar la mar serà el meu llit, tornaré a néixer a la vida.

Els cargols de mar seràn les meves arracades,agafaré els somriures de les gavines,les escumes brodaran el meu vestit de puntes blanques amb volants, molts volants de sal i brisa i ondejant mar endins arribaré on les profunditats guarden els seus misteris.

Cavalls marins,dofins,balenes,nerites ,esturions...,m'obriran el passadís de la foscor , arribaré davant d' un gran palau de corall i nacra i les algues arrissades es deixaran caure per definir els meus cabells.

Les 50 filles del déu Nereu custiodaran les meves cendres i avui ,que la nit és oberta i la lluna es reflecteix en les teves aigües , la meva capa serà
plata ,entraré al teu regne dels mars.

Em deixaràs viure per l' eternitat en tu , ara el meu déu serà Neptú,el meu bateig serà amb vent i a canvi et deixarè els meus grans records: l' abric dels meus amics, l'amor dels meus fills i tots aquells tresors que els pirates mai no van aconseguir dels mariners.

Em faré el meu niu als vaixells de fusta i sal que van deixar oblidats els guerrers del mar.Quan el cant de les sirenes sigui el meu plor,la mar avirarà les seves ones per gronxar-me i qualsevol que m'anheli vindrà a la teva vora, serà llavors que em vestiré d'ona i ressaca per acariciar el seu cos.






Comentaris

  • prosa poètica molt bella ..[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 13-06-2005

    m'agradat molt , la descripció de les imatges és una meravella, ja no hi ha temps per votar-te, però aixi i tot ho faré ...

  • Per tu, Silvia. T'ho mereixes[Ofensiu]
    joan01 | 13-06-2005 | Valoració: 10

    El teu relat es una meravella, barreges l'esprit de la vida que va neixer a Thalassa amb Gea. De la seva unió màgica:mar i cendra, resurgeix de nou a través de la teva prosa romàntica, l'amor que només els essers nobles poden donar.
    Endavant Silvia!!!!

  • Visca la Silvia[Ofensiu]
    campaneta1 | 13-06-2005 | Valoració: 10

    És una descripció positivista i encoratjadora del pas de aquesta vida a un altre tipus de vida, dins el mar.
    El relat està fet en un to perfectament descriptiu, una mica romàntic i reflexa perfectament la manera de ser de la seva autora, optimista, romàntica i plena de somnis, que està disposada a aconseguir.
    Si us poguéssiu imaginar tot l'esforç que ha representat aquest escrit per una persona castellana parlant que estudia català per poder-se sentir totalment integrada amb Catalunya i la seva gent, en definitiva en el lloc en que viu, no dubtaríeu en votar-ho.

    Endavant Sílvia ho has fet de conya. Em sembla genial que hagi gent com tu

l´Autor

Silvia Corral Fernandez

1 Relats

3 Comentaris

1209 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor