L'Orgia (part 1)

Un relat de: ombra69

Les portes s'obren davant meu i faig el primer pas per entrar a la mansió, però tot i això, encara no em crec del tot el que està succeïnt. Tinc la sensació d'estar dins una especie de somni. Tot i que tinc l'asoluta certesa de que tot el que m'envolta és real no crec tindre cap control sobre res, ni a l'exterior ni a l'interior del meu propi cos. No, no em sento exitat, i la veritat és que no ho entenc, però més aviat em sento desconcertat, perdut.
És llavors quan ella pren la meva mà i m'arrosega cap a l'interior, creuant la porta. La meva pell reacciona al seu contacte i crec que ella se n'adona, doncs somriu. Sembla com si la conegués de tota la vida, però tanmateix sols fa uns deu minuts que m'ha adreçat la seva primera paraula, al bar, mentre esperava.
En tan sols cinc minuts hem establert una conversa tan profunda com moltes de les que he mantingut amb els meus millors amics en anys. Uns 30 segons més tard m'ha besat als llabis amb una pasió que feia temps que no vivia com a particep i en uns escasos vint segons més sortiem del bar i ens encaminavem a la Mansió. L'única frase que ha calgut per a tot això... "Vols participar en una orgia?"
Estic creuant la porta d'una mansió de la mà d'una desconeguda, però se que en breu estaré al seu interior, pretenent fer-la gemegar, cridar i riure. Voldria despullar-la aquí mateix, no esperar més. Les meves mans s'avancen al meu pensament i la prenen per la cintura, apropant-la al meu sexe, que, ara si, ha començat a creixer. Ella somriu i amb una habilitat sorprenent esmuny la seva mà a l'interior del meu pantaló, acaronant-me amb suavitat el sexe. Jo crec que està apunt de despullar-me, però llavors, agafant-me com si la meva polla no fos més que una nansa em fa caminar unes quantes pases més, fins que girem al costat de la casa, on sembla que hi ha un jardí amb gespa.
Davant nostre decenes de noies i nois no ens han esperat i follen sense aturador, els uns amb els altres, en les postures més inversemblants. Ara si que ella comença a despullar-me, agenollant-se als meus peus. Jo no puc fer més acaronar-li el cap i acotar-li el sexe a la cara.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ombra69

6 Relats

7 Comentaris

7665 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83