L'estrany somni

Un relat de: Nazaa

A la nit, quan va acavar de menjar, es va anar corrent a lleguir el llibre i al començar-lo el llibre no li va agradar gens ni mica, però va seguir lleguint i lleguint fins que la seva mare va arribar a la seva havitació amb un got de llet i això volia dir que es tenia que anar ja a dormir.
No li va fer cas a la seva mare i va seguir llegint, fins que va veure com que del llibre sortia una estranya llum que li va allumbrar i es sentia com atraïa per aquesta llum.

Es va desmatllar i quan es va despertar es va veure atrapada en una gran selva amb tota classe d'animals, es a dir, de totes les especiès. Es sentia realment aterrada, ja que va veure uns animals que ella no coneixia i que varen intentar anar a per ella.

Entre tot el soroll de aquella selva, n' Angela va distingir el de un lleó que passava per aquella zona, ella es va asustar i va sortir corrent, però va escoltar uns passos… Angela asustada es va girar per veure que o qui era i... no hi havia ningu.

Va veure una casa abandonada, que era més o menys com una mansió, es clar, que no estava en moltes bones condicions ja que estava en el mig de la selva. Angela es va asustar i asombrar. Una mansió en el mig de la selva?
Bé, no tenia gens que perdre ja que no sabia on estava tampoc.

Va anar corrent a aquella mansió i al moment de entrar es va quedar una mica sorpresa ja que estava el seu germa acostat a terra.
Ella va anar corrent a per ell, però ell no responia, estava dormit, ella va anar a cercar un got d'aigua pero no va trobar ja que aquella casa no tenia gens ni mica d'electricitat, i li va començar a cridar, fins que es va despertar, i es varen anar els dos tots junt a cercar qualsevol lloc on poder tornar a la seva casa.

Varen sortir d'aquella casa i varen sortir corrent, mentre que estaven escapant es varen veure atrapats per un temible lleó
i derrepent cuan el lleó l'his anava a atacar una llum molt gran els va iluminar i derrepent n' Angela es va veure aturdida en el seu llit.

Va arribar la seva mare ja que estava asustada per la seva filla va anar a per ella.

Pero ella sempre es fa la mateixa pregunta. Tota aqueixa historia era un somni?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Nazaa

1 Relats

0 Comentaris

451 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor