Les calces de la Maria

Un relat de: amoros1vol

Torno a casa després d'un dia feixug, interminable, però amb la il·lusió de retrobar-me amb la Maria. Obro la porta i llenço la maleta a terra; l'ordre mai no ha estat una de les meves virtuts. Em despullo. M'agrada anar per casa nu, és com estar en un estat d'excitació permanent, però suau. Mentre pujo la persiana evitant que des del carrer em puguin veure, dirigeixo la mirada al pis de la Maria. No hi ha llum, però deu faltar poc. No m'equivoco i la veig entrar, amb el seu somriure etern i lluïnt unes cames de por. Lentament acosto els dits al meu sexe, encara un xic massa adormit. No falla: la Maria es descorda el vestit, que cau suaument pel seu cos fins arribar a terra. Ella mai no porta sostens. Els seus pits, ben fets i proporcionats, son com dos encanteris que m'ullprenen sens perdó. Amb delicadesa, la Maria es treu les mitges, negres, com sempre, tot destapant les seves calcetes vermelles, petitones i femenines, molt femenines. S'asseu al sofà mentre el meu penis, empinat, comença a patir una lleu però constant embranzida. La Maria llegeix, i jo recordo aquell dia en què els dos, frec a frec amb el nostre sexe, vam fer la cursa del plaer. Ells sense adonar-se que era la nineta dels meus ulls, i jo, amagat, gaudint d'aquesta deesa. La seva veu xamosa i tendre convertia els seus gemecs en indescriptibles sensacions de plaer. Ella amb els seus dits, jo amb els meus, frec a frec sense parar. Ni aquell dia, però, la vaig veure tota nua. Sembla que s'estima les seves calcetes vermelles més que res en aquest món, i tot i apartar-les quan li impedeixen fer camí cap al seu sexe, sembla que mai no se les treu.
Eps, que em veu! La Maria ha vist com la miro, i alhora que m'enretiro lleugerament no puc evitar continuar amb el meu moviment de canell i amb el meu sexe bullint-li la sang. Torno a mirar tímidament, la Maria riu mentre s'asseu altre cop. S'està posant les sabates de taló negres que s'ha tret fa pocs minuts. Es posa dempeus i s'abaixa les calces mentre em llança un petó, bufant-lo amb els dits. Surto del meu amagatall i em poso a la seva vista. Ella continua rient, jo continuo masturbar-me. Ella no s'hi suma, però no deixa de mirar. No puc més i em corro com mai no ho havia fet. Riu, ric. La Maria agafa les calces i els fa un petó. No sé perquè, però tinc massa feina a eixugar el vidre del balcó i el terra del menjador. La Maria es gira, ensenyant aquell cul tant rodó... Se'n torna a llegir. Jo me'n vaig a dormir, després d'unes quantes corregudes més, ara al descobert, sense vergonya.
L'endemà, tornant de la feina obro la bústia. Les calces de la Maria! Pujo ràpidament a casa i l'espero. Arriba. Es descorda el vestit, que cau suaument pel seu cos fins arribar a terra. Ella mai no porta sostens. Els seus pits, ben fets i proporcionats, son com dos encanteris que m'ullprenen sens perdó. Amb delicades, la Maria es treu les mitges, negres, com sempre, tot destapant el seu sexe, aquell que a mi em fa feliç. S'asseu i es torna a calçar les sabates de taló. Em mira. Riu, ric. Em masturbo frenèticament mentre m'observa; ella es posa la mà a la figa... s'ajuda de les mitges per alegrar el seu sexe...i som-hi! Sempre m'ha agradat molt més el negre que el vermell!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

amoros1vol

1 Relats

0 Comentaris

1630 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor