Lequio Rei!

Un relat de: Mossen Borrà

Nou segle, nou mil·leni, noves monedes. Ja posats... acabem amb els rancors del passat i canviem també el rei. Sang nova que no tinga molta relació amb el nefast passat dictatorial d'este país, però sense trencar la tradició. LEQUIO PER A REI!

És sense cap tipus de dubte la persona que reuneix tots els requisits per a exercir de rei: acostumat al nou món multimèdia i al dur esforç de viure sense treballar, un Borbó de pro.

Sense cap dubte els ja caducs discursos nadalencs millorarien substancialment si en comptes d'escoltar com va de bé el nostre país escoltéssim al rei en persona explicant els seus romanços, i... qui sap? Potser per fi algú ens trauria de dubtes respecte al tema de l'explosió d'una pròtesi de silicona d'Ana Obregón a un avió.

En qualsevol cas no faria falta esperar un any per a escoltar el rei, el veuríem cada nit junt amb Coto Matamoros i Sardà. Seria gloriós, la monarquia espanyola batent rècords d'audiència.

Ja ha arribat el moment de canviar el "la reina i jo estem molt satisfets" pel nou "jo estic satisfet, però la reina ho està més"

I aquest és sense cap dubte un altre front. Per que conformar-nos amb una sola reina podent tindre una distinta cada setmana? Quant més divertit és llegir el Lectures al BOE?

Quin gran benefici li faríem a Felip de Borbó! Ara que té liquidada la hipoteca del seu tan humil piset podria abandonar a l'avorrida Letizia i anar a per Eva Sansum (que està prou més bona) i entrar com en oficial i cavaller a buscar-la a la fàbrica de televisors que regenta. Per fi seria feliç el príncep sense que ningú li digues amb esta si o amb esta no. Això no és un problema per a Lequio. Ell amb totes sí! (Bé, al cap i a la fi com el rei actual, però sense amagar-lo).

La monarquia és una cosa molt seriosa com per a prendre-se-la seriosament, i la família reial és massa humil per a ser real.

LEQUIO PER A REI

És més jove, és més fotogènic i la té més llarga.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Mossen Borrà

1 Relats

0 Comentaris

638 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor